K.BHTA @ Stage Volume 1 το Σάββατο 26 Απριλίου

final_low_K.BHTA_Poster_2014_Athens

Είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι ο Κ.Βήτα δεν έχει αλλάξει από τότε που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική μουσική, το 1992.

Κάθε του άλμπουμ είναι μια προκλητική εμπειρία, άλλοτε βαθιά ηλεκτρονικός, άλλοτε πειραματιστής με την ακουστική μουσική και κάθε φορά προκλητικός, με διαφορετικές μεθόδους σύνθεσης, που αναδεικνύουν την σημασία της hip hop.

“Όταν γράφω μουσική είναι σαν να βρίσκομαι σε μάχη, πρέπει να έχω συνείδηση του τι κάνω και να βρίσκω χρόνο να ανασυντάσσομαι. Είναι μια δύσκολη συνθήκη η γραφή μουσικής και στίχων”, δήλωσε σε συνέντευξη του στο in.gr ο Κ.Βήτα

Παχιοί αναλογικοί ήχοι, ιστορίες που σβήνουν πάνω σε μινιμαλιστικές μελωδίες, στίχοι που διακρίνονται από μια ωμή πραγματικότητα αλλά και έναν ονειρικό κόσμο ταυτόχρονα.

Ο κόσμος του Κ.Βήτα ένας μουσικός τοίχος που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ και κάθε φορά έρχεται να σηματοδοτήσει κάτι μέσα μας, έτσι και αυτήν τη φορά έρχεται για να μας συναρπάσει και να ξεδιπλώσει την αινιγματική φιλοσοφία του.

Ο καλλιτέχνης δίνει μια ιδέα για το show του, το βράδυ του Σαββάτου 26 Απριλίου στο Stage Volume 1 μέσα από τη συνέντευξη του στο mixgrill:

«Τραγούδια παλιά και καινούρια, τραγούδια από την Αντήχηση, μουσικές που θα δονήσουν το σύστημα και θα απελευθερώσουν το είναι. Ένα πάρτι με δυνατή μουσική και χορό!»

Μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα με full band ηλεκτρονικό σετ με τραγούδια απ’ όλη του την δισκογραφία του!

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 36 08 366

Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ.: 210 38 01 464

Stage Volume 1

Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,

Μοναστηράκι, Αθήνα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;