Google: Αυτοί είναι οι νέοι όροι χρήσης για το Gmail

gmail

Μπορεί να είναι μόνο μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντική!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, στο πρόσφατα ανανεωμένο κείμενο των όρων χρήσης της υπηρεσίας, η Google δηλώνει ξεκάθαρα πως ένα εξειδικευμένο software θα “διαβάζει αυτόματα το κείμενο όλων των εισερχομένων και εξερχομένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κάθε χρήστη, για όσο διάστημα θα βρίσκονται στους servers της προκειμένου να παρέχει σε κάθε χρήστη εξατομικευμένα αποτελέσματα αναζήτησης και διαφημίσεις”.

Μάλιστα, το ανανεωμένο κείμενο των όρων χρήσης δημοσιεύτηκε λίγο καιρό μετά την προσφυγή πολλών χρηστών στα δικαστήρια κατά της εταιρείας για μεθόδους μαζικής παραβίασης ιδiωτικού απορρήτου, μέσω της προαναφερθείσας μεθόδου, που ισχύει εδώ και καιρό, η οποία απορρίφθηκε από το αμερικανικό δικαστήριο.

Έτσι, η Google στην απολογία της υποστήριξε ότι προέβη σε αυτή την πρακτική αυτοματοποιημένης ανάγνωσης των email, αφού όλοι οι χρήστες είχαν συμφωνήσει γι’ αυτό, προσυπογράφοντας τους όρους χρήσης (που, ως επί το πλείστον, δεν διαβάζει κανείς).

Τέλος, “η αλλαγή των όρων χρήσης στοχεύει να καταστήσει ξεκάθαρη κάθε πολιτική της εταιρείας προς τους χρήστες της, όσον αφορά τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων” σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;