Σπουδές και εργασία στην Αμερική; Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα Au Pair!

Advertorial Post 2 d

Το πρόγραμμα au pair είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ανταλλαγής κουλτούρας στον κόσμο! Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέους συνδυάζοντας εργασία, σπουδές και ταξίδια στην Αμερική.

Κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο αποκτούν πολύτιμα “εργαλεία” για το μέλλον όπως: γλωσσικές δεξιότητες, διεθνή εργασιακή εμπειρία, ανοχή για την διαφορετικότητα, προσαρμοστικότητα και μεγαλύτερη κατανόηση της παγκόσμιας κοινότητας. Αποκτούν διαπολιτισμικές γνώσεις, ανοίγοντας τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους ορίζοντες.
Η διαβίωση στο εξωτερικό βοηθάει στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και της αίσθησης ανεξαρτησίας, ενώ παράλληλα συμβάλει στην ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις φιλίες με νέους από όλο τον κόσμο και να προσαρμοστείς σε διαφορετική φιλοσοφία και τρόπο ζωής. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και αξιολογείς τους ανθρώπους, σέβεσαι τη διαφορετικότητα και γίνεσαι περισσότερο ανοιχτός σε πράγματα και καταστάσεις. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα προσθέτεις ένα επιπλέον προσόν στο βιογραφικό σου και ως πολιτιστική αλλά και ως διεθνή εργασιακή εμπειρία.

Για το τέλος αφήσαμε το πιο συναρπαστικό μέρος του προγράμματος που είναι τα ταξίδια. Ποιός δεν έχει ονειρευτεί να επισκεφτεί την Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Σαν Φρανσίσκο κ.α.
Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα και χτίσε την μελλοντική σου σταδιοδρομία!

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείς να βρείς στους παρακάτω ιστότοπους:
Anixi Au Pair
US State Department

Μην αργείς δήλωσε τώρα συμμετοχή και πάρε μέρος στο πιο συναρπαστικό πρόγραμμα ανταλλαγής κουλτούρας στον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;