Κάννες: Έβαλε το κεφάλι του κάτω από το φόρεμα γνωστής ηθοποιού

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ηθοποιό America Ferrera στις Κάννες, η οποία την ώρα που πόζαρε στο φωτογραφικό φακό στο κόκκινο χαλί, ένας άντρας έτρεξε προς το μέρος της και έβαλε το κεφάλι του κάτω από το φόρεμά της.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω κύριος εν ονόματι Vitalii Sediuk, είναι Ουκρανός δημοσιογράφος και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ανάλογα προβλήματα και σε άλλους σταρ- έχει προσπαθήσει να φιλήσει στο στόμα τον Will Smith (με τον Will να τον χαστουκίζει), έχει πέσει στα πόδια του Bradley Cooper και του Leonardo Di Caprio και έχει ανέβει στη σκηνή των Grammy την ώρα που η Adele παραλάμβανε το βραβείο της.

Έτσι, ενώ οι άντρες της ασφαλείας προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον Sediuk, η Ferrera παρά την αρχική της έκπληξη παρέμεινε ψύχραιμη και μετά από λίγο άρχισε να χαμογελά.

ferrera2_h_633_451Τέλος, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «How to Train Your Dragon 2» και σίγουρα δεν περίμενε να περάσει αυτήν την περιπέτεια, την ώρα που φωτογραφιζόταν με τους Cate Blanchette και Kit Harrington.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;