Αυτή η γιαγιά πήρε πτυχίο στα… 99 της

Από Irina_def 27 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η απόλυτη αιώνια φοιτήτρια! Πρόκειται για την Αμερικανίδα Τζέσι Ουάιτ, η οποία κατάφερε σε ηλικία 99 ετών και μετά από 75 χρόνια, να πάρει πτυχίο στη στενογραφία και τη λογιστική.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω γιαγιά από το Μέιν των ΗΠΑ έπρεπε να είχε αποφοιτήσει από το 1939.

Ωστόσο, δεν είχε καταβάλει, λόγω οικονομικών δυσκολιών, το πόσο των 5 δολαρίων, το οποίο ήταν απαραίτητο για την έκδοση του πτυχίου, παρ’όλο που είχε περάσει επιτυχώς όλα της τα μαθήματα.

Έτσι, σε μια πολύ ξεχωριστή τελετή, η κα. Ουάιτ παρέλαβε το πτυχίο της από τον Άλαν Στέχλε, πρόεδρο του Beal College, ο οποίος ήταν εκείνος ο οποίος τελικά πλήρωσε τα 5 δολάρια, για λογαριασμό της.

Μάλιστα, η 99χρονη είχε πει σε μία φίλη της ότι τελικά ποτέ δεν είχε πάρει το πτυχίο της και εκείνη επικοινώνησε με το πανεπιστήμιο, για να τακτοποιηθεί μία εκκρεμότητα πολλών ετών.

Παρά την έλλειψη του πτυχίου της, η γιαγιά, η οποία κατά τη διάρκεια της ζωής της, υπέφερε από πολιομυελίτιδα, που της προκάλεσε κάποια αναπηρία, εργάστηκε για πολλά χρόνια ως λογίστρια.

«Ήταν υπέροχα, διασκέδασα αρκετά», δήλωσε η 99χρονη στο ABC για την τελετή της αποφοίτησής της και πρόσθεσε: «Η ζωή μου δε θα ήταν πλήρης χωρίς το πτυχίο».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ