Είσαι λάτρης της σοκολάτας σε σημείο που θα σε έψηνε να σπουδάσεις πάνω σε αυτήν;
Διδακτορικό πρόγραμμα στην σοκολάτα προσφέρει το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Cambridge.
Ο στόχος μάλιστα του συγκεκριμένου διδακτορικού προγράμματος είναι να βρεθεί πώς γίνεται να μη λιώσει η σοκολάτα σε θερμά κλίματα, ενώ η περιγραφή αναφέρει ότι στόχος της έρευνας είναι «η διερεύνηση των παραγόντων που επιτρέπουν τη σοκολάτα, η οποία έχει σημείο τήξεως κοντά σε εκείνη του ανθρώπινου σώματος, να παραμείνει σε στερεή κατάσταση, διατηρώντας τις ιδιότητες που ζητούν οι καταναλωτές όταν αποθηκεύεται και πωλείται σε θερμά κλίματα».
Το Πανεπιστήμιο τονίζει ότι η έρευνα βασίζεται κυρίως σε πειράματα, αλλά απαιτούνται καλές μαθηματικές γνώσεις.
Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.
Για εσάς που μπορεί να ενδιαφέρεστε για το ιδιαίτερο διδακτορικό πρόγραμμα δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.jobs.cam.ac.uk/.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
11-03-2024
Ασπρόπυργος
Πληροφορική
Πλήρης Απασχόληση
22-01-2024
Αιγάλεω