Διδακτορικό πρόγραμμα στη σοκολάτα από το Τμήμα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Cambridge!

Σοκολάτα κατά του...βήχα!

Είσαι λάτρης της σοκολάτας σε σημείο που θα σε έψηνε να σπουδάσεις πάνω σε αυτήν;

Διδακτορικό πρόγραμμα στην σοκολάτα προσφέρει το τμήμα Χημικών Μηχανικών και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Cambridge.

Ο στόχος μάλιστα του συγκεκριμένου διδακτορικού προγράμματος είναι να βρεθεί πώς γίνεται να μη λιώσει η σοκολάτα σε θερμά κλίματα, ενώ η περιγραφή αναφέρει ότι στόχος της έρευνας είναι «η διερεύνηση των παραγόντων που επιτρέπουν τη σοκολάτα, η οποία έχει σημείο τήξεως κοντά σε εκείνη του ανθρώπινου σώματος, να παραμείνει σε στερεή κατάσταση, διατηρώντας τις ιδιότητες που ζητούν οι καταναλωτές όταν αποθηκεύεται και πωλείται σε θερμά κλίματα».

Το Πανεπιστήμιο τονίζει ότι η έρευνα βασίζεται κυρίως σε πειράματα, αλλά απαιτούνται καλές μαθηματικές γνώσεις.

Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους μέχρι τις 29 Αυγούστου 2014.

Για εσάς που μπορεί να ενδιαφέρεστε για το ιδιαίτερο διδακτορικό πρόγραμμα δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.jobs.cam.ac.uk/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;