Stay hungry. Stay foolish.

Stay Hungry. Stay Foolish.

Μπορεί να έχεις ταλέντο. Μπορεί και όχι. Μπορεί να έχεις κάποιες ικανότητες. Μπορεί όχι όλες. Μπορεί να αγαπάς αυτό που κάνεις. Μπορεί και να μην ξέρεις πως να το κάνεις. Μπορεί να έχεις τεράστια “δίψα” για το όνειρο σου. Μπορεί να είσαι και μαλάκας.

Μπορεί να έχεις ωραίες ιδέες. Μπορεί απλά να αντιγράφεις. Μπορεί να θες απλά να φτάσεις στη κορυφή. Μπορεί να μην σε νοιάζει καν. Μπορεί να είσαι και μαλάκας.

Μπορεί να θες να βγάλεις πολλά λεφτά. Μπορεί να θες απλά να κάνεις το όνειρο σου. Μπορεί να θες να κάνεις την τρέλα σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις τον μαλάκα.

Μπορεί να ανοίγεις μία κόντρα. Μπορεί να θες να είσαι με όλους φίλος. Μπορεί να γνωρίσεις σπουδαία άτομα. Μπορεί να θες να μάθεις από αυτούς. Μπορεί να είσαι και μαλάκας.

Μπορεί να είσαι νέος και να πάρεις το ρίσκο. Μπορεί να είσαι απατεώνας. Μπορεί να σε πιάσουν κότσο. Μπορεί να μην είσαι και τόσο μαλάκας τελικά.

Μπορεί να μην άρπαξες την ευκαιρία και να περιμένεις την επόμενη. Μπορεί να είσαι πολύ τυχερός και να μην καταφέρεις όμως να το διαχειριστείς. Μπορεί να αλλάξεις στην πορεία.

Μπορεί να ερωτευτείς. Μπορεί να κάνεις κάτι άλλο. Μπορεί το δεύτερο να πιάσει. Μπορεί να έχεις μία αποτυχία. Μην νιώσεις μαλάκας.

Μπορεί να σου έδωσαν τα λεφτά για να τρέξεις την δουλειά και να μην σε νοιάζει. Μπορεί να καβαλήσεις το καλάμι. Μπορεί. Σίγουρα θα είσαι μαλάκας.

Πολλά μπορεί. Πολλά λάθη. Πολλοί μαλάκες.

Δούλεψε όμως. Πίστεψε το. Μπορεί. Ποιος ξέρει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1