AggelioPolis.gr: Η έξυπνη κίνηση για κάθε φοιτητή!

Image_skyline

Ο Κωνσταντίνος Τ.  είναι πρωτοετής φοιτητής στη Κρήτη και ξεκινά γεμάτος ενθουσιασμό τη νέα του ζωή. Το μόνο που τον απασχολεί είναι τα χρήματα: Πρέπει να νοικιάσει  διαμέρισμα, να αγοράσει έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, καινούριο υπολογιστή. Η λύση είναι μια: AggelioPolis.gr.

Ο Κωνσταντίνος, όπως και κάθε πρωτοετής φοιτητής το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να  μπει στην AggelioPolis.gr και να βρεί ό,τι χρειάζεται  σε ασυναγώνιστες τιμές, σ’ ένα πλήθος 120.000 μικρών αγγελιών. Ο κατάλογος είναι πραγματικά ατελείωτος: υπολογιστές, laptops, tablets και smartphones από 40 ευρώ, έπιπλα από 10 ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές από 40 ευρώ, διαμερίσματα από 80 ευρώ. Με τέτοιες ασυναγώνιστες τιμές, ένας πρωτοετής φοιτητής αγοράζει ό,τι επιθυμεί και εξοικονομεί και χρήματα.

Η AggelioPolis.gr, είναι επίσης η αγαπημένη ιστοσελίδα και των τελειόφοιτων, καθώς μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα που δεν χρειάζονται πια και να εξοικονομήσουν χρήματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ανεβάσουν στην AggelioPolis.grτην αγγελία τους εντελώς δωρεάν.

Η AggelioPolis.gr είναι μια ιστοσελίδα μικρών αγγελιών όπου μπορεί οποιοσδήποτε να πουλήσει και να αγοράσει με ασφάλεια καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα σ’ όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, όσοι ανεβάζουν την αγγελία τους στην AggelioPolis.grμπαίνουν στη κλήρωση για να κερδίσουν ένα GalaxyS4 κάθε μήνα

Εσύ, τι περιμένεις λοιπόν;

Μπες στην AggelioPolis.gr! Η έξυπνη επιλογή για online αγορές και πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα!

Μπείτε στην κοινότητα της AggelioPolis.gr, και ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα του site μας μέσα από το Facebook,το Twitter και το Google+

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;