Μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες παρέλασαν στην Αθήνα

eortasmos-28is-oktobriou-mathitiki-parelasi

Με σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Σύνταγμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην παρέλαση συμμετείχαν μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες των σχολείων, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση σε χιλιάδες γονείς και μαθητές και όχι μόνο.

Μάλιστα, πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων είχαν μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις, αφού τα μέτρα ασφαλείας ήταν και φέτος αυστηρά, ενώ τοποθετήθηκαν κάγκελα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι γονείς θα μπορούσαν να δουν τα παιδιά τους στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου, ενώ μετά τον αποκλεισμό της πλειοψηφίας των μαθητών από την παρέλαση, ελάχιστοι ήταν οι γονείς που προσήλθαν.

Έτσι, μετά το έντονο κύμα δυσαρέσκειας που προκλήθηκε, ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε πως εφόσον ο ίδιος βρίσκεται και του χρόνου στην ηγεσία του υπουργείου θα αναζητήσει σε συνεννόηση και με τα άλλα κόμματα έναν τρόπο ώστε να μην γίνουν οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου υπό ανάλογα μέτρα ασφαλείας που αποκλείουν την παρουσία του κόσμου και των γονέων που επιθυμούν να δουν από κοντά τα παιδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;