Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, η ταινία που ξεχωρίσαμε σήμερα είναι Η Έξοδος: Θεοί Και Βασιλιάδες, ένα κινηματογραφικό αριστούργημα του Ρίντλεϊ Σκοτ. Πάμε να δούμε όλες τις ταινίες αναλυτικά!

Η Έξοδος: Θεοί Και Βασιλιάδες

Στο επίκεντρο της συγκλονιστικής ιστορίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ («Ο Σκοτεινός Ιππότης», «The Fighter», «Οδηγός Διαπλοκής»), ως ένας αξιοσημείωτα θαρραλέος άνδρας , δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωση τους.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Κρίστιαν Μπέιλ, Τζόελ Έτζερτον, Σιγκούρνι Ουίβερ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άαρον Πολ, Τζον Τορτούρο

Foxcatcher

Αποδεικνύοντας πως δεν είναι απλώς ένας καλός κωμικός, αλλά ένας σπουδαίος ερμηνευτής ευρείας γκάμας, ο Στιβ Καρέλ βρίσκει στο πρόσωπο του δισεκατομμυριούχου Τζον ντι Ποντ ένα ρόλο που θα τον στείλει σίγουρα στα επόμενα Όσκαρ.

Πάνω στην ιστορία της σχέσης του μοναχικού γόνου μιας πάμπλουτης οικογένειας κι ενός εξίσου εσωστρεφούς ολυμπιονίκη της πάλης, το βιογραφικό δράμα του Μπένετ Μίλερ («Capote» ) φωτίζει μελαγχολικά τη σκοτεινή (ταξική, οικονομική, ψυχολογική ) πλευρά κάθε εφήμερου success story, κερδίζοντας βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Κανών.

Ο Επιφανής Άγνωστος

Το σκηνοθετικό και συγγραφικό δίδυμο Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξάντρ Ντε Λα Πατελιέρ («Για όλα Φταίει το Όνομα σου», «22 Σφαίρες» ) επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ που έχει για πρωταγωνιστή του τον Ματιέ Κασοβίτς. Ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός/σκηνοθέτης ερμηνεύει τον Σεμπαστιάν Νικολά, έναν μεσήλικα που πάντα ονειρευόταν να γίνει κάποιος άλλος… Παρατηρεί τους ανθρώπους που συναντά, και στη συνέχεια τους μιμείται.

Περνάει μέσα από τις ζωές τους. Αλλά κάποια ταξίδια δεν έχουν δρόμο επιστροφής.

Πάντιγκτον

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι.

Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι αυτό που φανταζόταν δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν, οι οποίοι αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτή την αρκούδα”) θα αποφασίσουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του προσωρινή διαμονή στον παράδεισο.

Όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη νέα αυτή συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;