TEDxAUEB: Πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση για φέτος με θέμα

siftthankyou

 

Το TEDxAUEB πραγματοποίησε την πρώτη του εκδήλωση για φέτος με θέμα “Shift”.
“Shift” σημαίνει μετατόπιση και οι ομιλητές της εκδήλωσης είχαν ως στόχο να αφυπνίσουν τις κρυφές πλευρές του εαυτού μας ώστε να αποκτήσουμε καλύτερες σχέσεις τόσο με εμάς τους ίδιους, όσο και με αυτούς που μας περιβάλουν.

Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Βασιλειάδης τόνισε πως πρέπει να γνωρίζουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις ενώ η Χάρις Περδικάρη είπε πως η αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων είναι εξίσου σημαντική με την αυτογνωσία. Η Μαρία Δάφνη Χρυσικοπούλου μίλησε για τους ρόλους που τείνουμε να υιοθετούμε στη ζωή μας και για το γεγονός ότι μόνο όταν βγούμε από αυτούς θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε περισσότερη δύναμη και σθένος. Ξεχωριστή πινελιά στην ημέρα έδωσαν οι improVibe, που μας υπενθύμισαν πόσο διασκεδαστικό αλλά και… χρήσιμο είναι το παιχνίδι στην καθημερινότητα μας!

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του TEDxAUEB ήταν μεγάλη, αφού παρά το κρύο της ημέρας το κοινό επέλεξε να κάνει “Shift” και η ομάδα του TEDxAUEB δεν μπορούσε παρά να τους ευχαριστήσει δίνοντας σε δύο τυχερούς προσκλήσεις για την κύρια εκδήλωση.

Το συμπέρασμα της ημέρας συνοψίζεται στην φράση που είπε η curator της εκδήλωσης Τζωρτζίνα Καπράλου: “Μία αλλαγή αφήνει την πόρτα ανοιχτή ώστε να ακολουθήσουν και άλλες”. Έτσι λοιπόν το TEDxAUEB άνοιξε την πόρτα των αλλαγών για την νέα χρονιά και υπόσχεται ότι όσα ακολουθήσουν θα είναι συναρπαστικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;