Twitter: Οδηγός επιβίωσης [followers]

follow me

Μιας και το Twitter έχει διαδοθεί πλέον στην Ελλάδα του τύπου πια έχει και η κουτσή Μαρία ας τονίσουμε δυο τρία πραγματάκια τουλάχιστον να το χρησιμοποιούμε σωστά. Σήμερα θα ξεκινήσουμε όσον αφορά στους followers.

Πόσοι είναι ιδανικά εκείνοι που πρέπει να ακολουθούμε; Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ωστόσο  κάντε και λίγο κράτει γιατί αφενός αν ακολουθείτε πάνω από μερικές εκατοντάδες χρήστες τότε δε θα μπορείτε να βλέπετε τα tweets όλων και αφετέρου υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστείτε “καμένος/η” stalker.

Αν είστε καινούριος χρήστης στο Twitter το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι να έχετε ίδιο αριθμό followers με εκείνο που ακολουθείτε κι εσείς γιατί όταν ο αριθμός αυτών που ακολουθείτε υπερβαίνει κατά πολύ των followers σας τότε ίσως θεωρηθείτε spammer από κάποιον που θα επισκεφθεί το προφίλ σας και να είναι απωθητικό να σας ακολουθήσει. Να ξέρετε πως η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν πάλι σε ακολουθούν χιλιάδες και δεν ακολουθείς κανέναν “χαλάρωσε λίγο το κορμάκι σου” δεν είσαι και ο Karl Lagerfeld. Το Twitter είναι για να αλληλεπιδράς με άλλα άτομα κι όχι για να το παίζεις diva. Προσοχή! Το follow και unfollow είναι η πιο “καμένη” κίνηση που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τη διαφορά μεταξύ followers και following.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;