#PartyYourWay: Ζήσε την εμπειρία μαζί με τους φίλους σου
Το STR8, θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα τους φαν του, ξεκίνησε στις 28/4 στη σελίδα του στο facebook, str8myway, την ενέργεια “Party Your Way”.

STR8_Party Your Way

Το STR8, θέλοντας να ευχαριστήσει έμπρακτα τους φαν του, ξεκίνησε στις 28/4 στη σελίδα του στο facebook, str8myway, την ενέργεια “Party Your Way”. Μέσα από ένα πρωτότυπο application, οι φαν της σελίδας έχουν τη δυνατότητα να «παρτάρουν με το δικό τους τρόπο» και ταυτόχρονα να κερδίσουν μοναδικά προϊόντα STR8!

Μπαίνοντας στο ειδικά διαμορφωμένο tab στη σελίδα του STR8 στο facebook, ο χρήστης μπορεί να διεκδικήσει την πιο fun εμπειρία της ζωής του παρέα με τους φίλους του. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να δημιουργήσει το δικό του club καλώντας τους φίλους του – έως 20 άτομα – να συμμετέχουν σε αυτό. Από τη στιγμή που συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μελών, τα πράγματα γίνονται ανταγωνιστικά! Τα club καλούνται να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν με διάφορους τρόπους! Ανά δυο εβδομάδες, τo club που θα βρίσκεται πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα θα κερδίζει μια fun δραστηριότητα-έκπληξη, καθώς και προϊόντα STR8 για όλους!

Μπες τώρα στη σελίδα του STR8 στο facebook, str8myway, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα ζήσει μια μοναδική #PartyYourWay εμπειρία μαζί με τους φίλους του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;