Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Νέα τμήματα για 75 e-learning σεμινάρια!
Όλες οι θεματικές σε ένα άρθρο!

papei

Νέα τμήματα e-learning του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς ξεκινούν 3 φορές ετησίως – Οκτώβριο, Μάρτιο και Μάιο.

Έναρξη

Η επόμενη έναρξη μαθημάτων για την οποία έχει αναρτηθεί η Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Προγράμματος  http://elearning.xrh.unipi.gr/ έχει προγραμματιστεί για τις 18/05/2015.

Υποβολή Αιτήσεων

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και 15/5 μέσω της ιστοσελίδας Αίτηση Συμμετοχής.

Προσφέρονται 75 e-learning σεμινάρια στις κάτωθι θεματικές:

Θεματικές Ενότητες

Θεματική Ενότητα 1: Χρηματοοικονομικό Σύστημα και Επενδυτικές Αποφάσεις

Θεματική Ενότητα 2: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics Management

Θεματική Ενότητα 3: Ανάπτυξη και Χρηματοδότηση ΜΜΕ

Θεματική Ενότητα 4: Συστήματα Διαχείρισης – Συνεργασία με την TUV ACADEMY

Θεματική Ενότητα 5: Χρηματοοικονομική Λογιστική και Ελεγκτική

Θεματική Ενότητα 6: Διοίκηση & Χρηματοδότηση Μεγάλων Έργων (Project Management)

Θεματική Ενότητα 7: Χρηματοοικονομική και Οικονομικά των Υπηρεσιών Υγείας – Συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας

Θεματική Ενότητα 8: Περιβαλλοντική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις στο Τομέα της Πράσινης Ενέργειας και Εξοικονόμησης της Ενέργειας

Θεματική Ενότητα 9: Σεμινάρια Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής

Η παρακολούθηση γίνεται αποκλειστικά από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού και παρέχεται συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη.

Το Πρόγραμμα καταργεί χωροχρονικά όρια και παρέχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε όλους ανεξαρτήτως περιοχής κατοικίας και καθημερινών υποχρεώσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να το παρακολουθούν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχουν ελεύθερο  χρόνο.

Στα πλαίσια του κάθε μαθήματος-υποενότητας γίνεται ανάρτηση σε εβδομαδιαία βάση στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού του υπεύθυνου διδάσκοντα. Ο ενδεικτικός χρόνος ενασχόλησης του συμμετέχοντα με το εκπαιδευτικό υλικό είναι περίπου 4 ώρες ανά εβδομάδα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.  Μπορείτε να διαβάσετε τον Οδηγό Σπουδών του Προγράμματος σε e-book. Αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα των σεμιναρίων μπορείτε να δείτε και στο link Δίδακτρα, ενώ το syllabus κάθε μαθήματος αναρτάται στον παρακάτω σύνδεσμο Σεμινάρια E-learning.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε: http://elearning.xrh.unipi.gr/ τηλέφωνο: 2104142186/6949476064 Email: learnxrh@unipi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;