Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25 - 31 Μαΐου
Τελευταία εβδομάδα του Μάη και της Άνοιξης και τρεις σημαντικοί συνδυασμοί δίνουν το χρώμα:

Zwdia

Τελευταία εβδομάδα του Μάη και της Άνοιξης και τρεις σημαντικοί συνδυασμοί δίνουν το χρώμα:

–          Αρχικά το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό

–          Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα

–          Στο τέλος της εβδομάδας, ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο και τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν, σε θετικές γωνίες με τους Δεσμούς της Σελήνης

Η εβδομάδα ξεκινά με ανατροπές και εκπλήξεις, σε σχέσεις, συνεργασίες οικονομικής φύσης, αλλά και σε εναλλαγές συναισθημάτων, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, συνάντησε σε όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα και σχηματίζει πλέον τετράγωνο προς τον Ουρανό.

Ο συνδυασμός χαρακτηρίζει την αρχή της εβδομάδας μας και ατονεί στην πορεία των ημερών.

Πρόκειται για μία δυναμική συνάντηση των  δύο πλανητών που λειτουργούν είτε συναισθηματικά, για να εκφράσουν πάθος, γοητεία, έλξη και δυνατά συναισθήματα, είτε πρακτικά, για να δηλώσουν την υλική δύναμη.

Η Αφροδίτη, πλανήτης του έρωτα και της απόλαυσης, αντιδρά σε απρόοπτες καταστάσεις, συναντήσεις, εκνευρισμό και ανυπομονησία και προκαλεί έντονα συναισθήματα. Μας καλεί να αναζητήσουμε την ευτυχία ενίοτε, να επιδιώξουμε το πάθος, να ανταποκριθούμε  στην ερωτική ικανοποίηση με επιμονή και μέσα από μία παρόρμηση. Η κεραυνοβόλα έλξη του Ουρανού, μας φέρνει εκπλήξεις, συναντήσεις απρόοπτες, επιστροφή ατόμων που ήταν μακριά μας, αναστάτωση στις παγιωμένες σχέσεις.

Ελλοχεύει ο κίνδυνος όμως να αποσταθεροποιηθεί μία σταθερή σχέση, από μία ξαφνική παρέμβαση τρίτου ανθρώπου, ή μία παροδική περιπέτεια.

Η περίοδος αυτή δεν είναι η ενδεδειγμένη για να ξεκινήσουμε μία σχέση, καθώς το τετράγωνο φέρνει έλξη αλλά και σύντομη διάρκεια συνήθως στην γνωριμία, ενώ ο ανάδρομος Ερμής οδηγεί σε αναθεώρηση, δισταγμό ή αναστολή αποφάσεων.

Ο συνδυασμός μπορεί να περιγράψει μία δημιουργική δύναμη, που θα φέρει ξεχωριστά έργα στο φως… Αν βοηθούν οι ατομικοί μας δείκτες, υπάρχει η δυνατότητα για να κερδίσουμε χρήματα ή να χειριστούμε προς όφελός μας, το χρήμα, ρισκάροντας.

Χρειάζεται όμως περίσκεψη σε κάθε παρορμητική οικονομική επιλογή, γιατί όλα μπορεί να ανατραπούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Μην ξεχνάμε πως ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη φορά.

Ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, μία δύσκολη όψη, καθώς μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, έριδες, «ύπουλα χτυπήματα», ατυχήματα με νερό ή αέριο, φλεγμονές στην υγεία. Παρεξηγήσεις και επιθετικές καταστάσεις προκαλούνται στις συνεργασίες λόγω δολιότητας, πλάνης, πρέπει να αποφεύγονται.

Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση συναντά τον Ήλιο στην ίδια μοίρα με τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν. Μία ενδιαφέρουσα σύνοδος, που πλαισιώνεται με την δυναμική του Άρη, στους Διδύμους και σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο προς τον Β. Δεσμό της Σελήνης και την Δήμητρα. Στα ζώδια του αέρα, η λογική επικρατεί και οι επιλογές είναι ευοίωνες για το έργο μας, την έμπνευση και την δημιουργική μας έφεση, παράγουμε έργο το οποίο θα φανεί πως αποδίδει μελλοντικά και υπόσχεται ευημερία.

Με προσεκτικά βήματα λοιπόν στην αρχή της εβδομάδας, έχουμε την εύνοια με το μέρος μας προς το τέλος της.

Καλή μας δύναμη!

Κριός

Συχνά η αφέλεια και η ταχύτητα στις γνωριμίες που κάνετε, δημιουργεί ενίοτε σχέσεις επισφαλείς και αβέβαιες. Σήμερα περνάτε στην διαδικασία της απαραίτητης αναζήτησης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα, με βάση τις εμπειρίες του χθες.

Διαμάχες και δυσκολίες προκύπτουν με τις προσωπικές σχέσεις σας. Ίσως επέλθει ρήξη σε συνεργασία ή εν μέσω αγαπημένων ατόμων, κυρίως εκείνων που δεν έχετε μάθει να ισορροπείτε στις απαιτήσεις. Συχνά φέρνετε κοντά σας άτομα που είναι ευάλωτα και αναλαμβάνετε την ευθύνη τους. Δεν φταίει μόνο όμως η άλλη πλευρά. Το θέμα είναι να αναλογιστείτε γιατί έρχονται κοντά σας και πώς θα επιλέξετε πλέον με ένα πιο ώριμο τρόπο τις γνωριμίες σας.

Οι διεκδικήσεις θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και θα ήταν καλό να μην σταθείτε στις λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία: τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής. Διδαχθείτε από τις έως τώρα κινήσεις σας και προσπαθήστε να είστε περισσότερο αυστηροί στα κριτήριά σας και πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας.

Στις συναλλαγές υπάρχει μία ασάφεια, που στο τέλος της εβδομάδας ανατρέπεται και θα ήταν καλύτερα να έχετε υπομονή και να είστε ευέλικτοι ως τότε.

Ταύρος

Επιδιώξετε να κάνετε μία αλλαγή πλέον στη ζωή σας. Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της, σας οδηγούν σε μία αναστάτωση τελικά αυτό το διάστημα. Αν και τελευταία πολλά προβλήματα διατάραξαν την ροή της καθημερινότητάς σας, μέσα από την εβδομάδα που κυλά, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν στη ζωή σας.

Καθώς η διαφωνία είναι τακτική στα άτομα που συναντάτε αυτό το διάστημα, μην επιτρέπετε να σας καταβάλει η ασάφεια των ημερών. Πρέπει να διασφαλίσετε τις ισορροπίες. Αυτό θα γίνει με το να μην δέχεστε να συναλλάσσεστε με άτομα ανώριμα ή δίχως συνέπεια.

Μπορεί όμως και να επιτρέπετε σε άτομα που θεωρείτε πιο εύκολα στον χειρισμό, να ζουν πλάι σας, ή να εξαρτώνται από εσάς, με συνέπεια σήμερα να είστε πολύ προβληματισμένοι και μπλοκαρισμένοι.

Σίγουρα μπορείτε να ξεπεράσετε το εμπόδιο, να δείτε τι συνέβη ως τώρα στη ζωή σας, αλλά και να περάσετε σε μία αναζήτηση ανθρώπων που θα σας προσφέρουν ασφάλεια, χαρές απλές και ουσία ζωής.

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές ως τα τέλη της εβδομάδας όπου βελτιώνονται πολλά.

Δίδυμοι

Ο Άρης, ο Ερμής και ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνουν ευκαιρίες για γνώση και πολλές σημαντικές ιδέες από το παρελθόν. Επειδή έχετε μία ιδιαίτερη αντίληψη συχνά, έχετε φερθεί επιπόλαια στο παρελθόν. Είναι πολύ δύσκολο να επιτρέψετε στον εαυτό σας τον απολογισμό, είναι όμως απαραίτητο να γίνει. Κατά συνέπεια, με λιγότερη δυσκολία από άλλους, δείτε πού ήσασταν σε λάθος θέση ως προς τις σχέσεις σας, ή το παιδί σας, αν είστε γονείς.

Ωστόσο, πριν το τέλος της εβδομάδας, ας είστε επιφυλακτικοί στις διεκδικήσεις και συζητήσεις. Υπάρχει η τάση να παρεξηγήσετε ή να παρεξηγηθείτε.

Έφθασε η στιγμή να διδαχθείτε και να αναζητήσετε νέο τρόπο προσέγγισης και προσέλκυσης των αγαπημένων σας. Η ζωή σας μπορεί να ξαναβρεί τον ρυθμό της, μόνο όταν αφήσετε κατά μέρος την εμπιστοσύνη στην γνώση σας και γίνετε «μαθητές» ξανά μέσω των εμπειριών που γευτήκατε.

Καθώς προς το τέλος της εβδομάδας έρχεστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν, παρατηρήστε και ξεχωρίστε ποια θα είναι τα αξιόλογα και λαμπερά και ποια θα έρθουν για να προτείνουν το «εγώ» τους προς εσάς. Επιλέγοντας τα πρώτα, θα δείτε πως η ζωή σας φωτίζεται πάλι…

Καρκίνος

Η ανάγκη να διερευνήσετε μέσα στις κοινωνικές σχέσεις τα προβλήματα, ανακαλύπτετε ότι χρειάζεστε νέα προσέγγιση στη ζωή.

Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις σας, αλλά και η επιθετικότητα ή ο ανταγωνισμός με τον οποίο σας αντιμετωπίζει το περιβάλλον. Μπορεί να γίνετε κι εσείς καυστικοί ή να ήσασταν στο παρελθόν, κάτι που οδηγεί στα σημερινά αποτελέσματα.

Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή και κοινωνική σας θέση. Ανταγωνισμοί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και οι συνήθεις ασαφείς ενδείξεις που προβάλλετε, σας αφήσουν παραγκωνισμένους. Επομένως, θα βγείτε δυναμικά και διεκδικητικά, αν κατανοήσετε τα λάθη του χθες.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερη ανάγκη να σκεφθείτε πώς θα φωτίσετε την καθημερινότητά σας με αξιόλογα άτομα και να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας.

Μπορείτε να κερδίσετε σε ιδέες και πρακτικές προοπτικές, αφού η έμπνευση σας καθοδηγεί σωστά. Αν χρειαστεί, κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν για να ανακαλύψετε λύσεις και αν είστε καλλιτέχνες, η τέχνη σας αποδίδει τα μέγιστα.

Λέων

Δεν είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι για να διεκδικήσετε τα θέματα που σας απασχολούν άμεσα. Ίσως είναι η ώρα να στραφείτε λίγο περισσότερο στον «έσω εαυτό» προκειμένου να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και τα λάθη στο σκεπτικό και στις παρορμήσεις σας. Αν δεν διαθέσατε πολύ χρόνο πριν πάρετε αποφάσεις, τώρα, αντιμετωπίζετε τα λάθη του παρελθόντος.

Μπορεί να είπατε λόγια που δεν σας ευνόησαν, να δώσατε υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ή δεν ήταν προς όφελός σας. Σίγουρα χρειάζεστε μία αναδίπλωση πλέον και ένα επαναπροσδιορισμό στις κινήσεις σας.

Αποφύγετε τις διενέξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Αν ταξιδέψετε, προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Κάποιο μυστικό μπορεί να διαρρεύσει και να σας εκθέσει, προσπαθήστε να μην κινείστε παρασκηνιακά.

Προς το τέλος της εβδομάδας, η ερωτική διάθεση αναπτύσσεται και είστε πλέον περισσότερο χαρούμενοι και διεκδικητικοί, ή θα προσπαθήσετε να κάνετε την ζωή σας πιο ευχάριστη. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να αναζητήσετε τον έρωτα και την χαρά.

Τα σχέδια εξελίσσονται, υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιδέες να συζητήσετε με φίλους.

Παρθένος

Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές αυτό το διάστημα, κυρίως αν θέλετε να επενδύσετε σε κάποιο επαγγελματικό στόχο. Ενδεχομένως έρχεστε αντιμέτωποι με λάθη στις επιλογές των δραστηριοτήτων σας αλλά και όσων θεμάτων έχουν απασχολήσει την ζωή σας και έφεραν κέρδη και απώλειες.

Επειδή ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος, είστε τώρα σε ένα απολογισμό και θα ήταν καλό να σκεφθείτε τα  λάθη και τις απώλειες σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Οι χειρισμοί σας πρέπει να βρουν άλλη διαδρομή, θα ήταν σημαντικό να ελιχθείτε απομακρύνοντας κάθε διαδρομή που επιλέξατε και τελικά δεν σας συμφέρει πια. Δεν είναι αργά να απαιτήσετε μία νέα φιλοσοφία ζωής, αλλά και νέους προορισμούς. Σίγουρα η τομή θα είναι λίγο δύσκολη, γιατί θα αλλάξετε τα δεδομένα σας. Είστε άτομα της ρουτίνας, δεν σας αρέσει να γίνονται ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας.

Στον χώρο της καριέρας, κάποια άδικη επίθεση μπορεί να έχει κόστος.

Κάποιοι φίλοι που ήταν αγαπημένα και πολύ οικεία πρόσωπα στη ζωή σας, εμφανίζουν ένα διαφορετικό προφίλ και σας εκπλήσσει αυτό. Ίσως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε την θέση σας ή να την επιβάλλετε. Αποφύγετε τον εγωισμό, ως κίνητρο, αλλά δώστε το στίγμα των αναγκών σας. Αν κάποια φιλία κλείσει τον κύκλο της, σύντομα θα έρθει μία άλλη στη θέση της απώλειας. Μία φιλική γνωριμία επίσης, ενδέχεται να σας απασχολήσει ερωτικά.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, είναι σε εγρήγορση αυτές τις μέρες. Οι πρωτοβουλίες που δεν σας ωφέλησαν, ίσως λόγω ανεμελιάς ή αποφάσεων δίχως βάθος σκέψης, θα φέρουν εκνευρισμό, καθώς τις αναλογίζεστε τώρα. Δείτε την περίοδο αυτή θετικά, πρέπει να προχωρήσετε σε σωστότερο δρόμο, με νέες διαπραγματεύσεις σε θέματα που σας αφορούν άμεσα και προσωπικά. Να παραμείνετε σταθεροί στις προδιαγραφές σας. Γοητεύετε το κοινωνικό περιβάλλον και εκπλήσσετε ευχάριστα. Αλλά προκαλείτε ανταγωνισμό ή ζήλια.

Αλλά πρώτα θα ζυγίσετε τα λάθη του χθες… Ένα ταξίδι στο χθες, λοιπόν, μία αναδρομή στις κινήσεις που έχουν ήδη δώσει δείγματα και αποτελέσματα, θα βοηθήσει για να αποφασίσετε τις αξίες που θα παίξουν ρόλο για σας. Η απόφαση προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ουσιαστική και μάλιστα θα είναι απαραίτητο να εμμείνετε σ’ αυτή.

Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες, αποφύγετε να τις λύσετε πριν το τέλος της εβδομάδας.

Μην εκθέτετε όλες τις σκέψεις σας, παραμείνετε σε περίσκεψη και εξετάστε δύο και τρεις φορές ό,τι έχετε θεωρήσει σημαντικό. Ασχοληθείτε τελικά με μία αλλαγή, που θα επέλθει από τα οφέλη που αποκομίζετε μέσω των άλλων. Όσοι αξίζουν, θα είναι κοντά σας.

Σκορπιός

Λίγο δύσκολο να ανακαλύψετε τα λάθη του χθες και τις κινήσεις που φέρνουν φαύλους κύκλους γύρω από το παρελθόν σας. Καθώς όμως επικρατεί ένας εκνευρισμός και μία αγωνία, η αναστάτωση είναι ίσως ένα σημάδι αναφοράς. Μην αφήνετε την ευκαιρία της εβδομάδας να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες σκέψεις και ενοχλήσεις.

Αν αφεθείτε στις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις, θα έρθει η στιγμή της αποδιοργάνωσης. Συχνά, ξέρετε τι σας συμβαίνει, αλλά διστάζετε να το αντιμετωπίσετε. Γι’ αυτό συσσωρεύετε σκέψεις και αποσιωπάτε κινήσεις που σας ενοχλούν. Αλλά πολλά θα τα βρείτε σύντομα κοντά σας, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Επομένως, ας κάνετε άμεσα τον απολογισμό σας.

Προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία, για ευαισθησίες αλλεργικές ή ιώσεις.

Η επιθυμία για ασφάλεια και δύναμη, υλική και συναισθηματική, έρχεται να γίνει αφορμή για μία καλύτερη διευθέτηση. Απρόοπτα, θα μπορέσουν να σας στηρίξουν και να σας δώσουν την χαρά που περιμένετε. Επομένως ας δώσετε σημασία στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε ως συνεργάτες, είτε ως σύντροφοι και περιμένετε τις εξελίξεις.

lilian

Τοξότης

Η ανάγκη σας για θαυμαστές, είναι μία ανάγκη που μπορεί να εκπληρωθεί από τα τέλη της εβδομάδας και μετά. Θα έχετε μεγαλύτερη εμβέλεια και λάμψη, ανάλογα με τα δεδομένα του ατομικού σας ωροσκοπίου φυσικά.

Καθώς θα προχωρήσετε μέσα στην ασάφεια των ημερών, οφείλετε να σκεφθείτε σχέδια και ενδιαφέροντα που σας έχουν απορροφήσει ως τώρα. Δεν είναι το καλύτερο για σας να γίνει αυτή ανασκόπηση, επίσης δεν είναι ευχάριστη στιγμή. Μπορείτε να ανακαλύψετε διαφορές με το ταίρι σας και ίσως φανεί μία ένταση απροσδόκητη. Λόγια, κινήσεις, δυσκολίες, διαφωνίες, είναι μερικά από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Η ρήξη είναι πιθανή καθώς θα έρθουν στο φως στοιχεία κρυφά και σας αφορούν άμεσα.

Στα θέματα συνεργασίας, ας εξετάζετε κατ’ επανάληψη τους όρους αυτές τις μέρες.

Για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο στο μέλλον, περισσότερη δημιουργικότητα, χαρά και νέες κατακτήσεις στη ζωή σας, είναι απαραίτητο να γίνει τώρα ένα ξεκαθάρισμα. Πολύ σημαντική είναι η συνειδητοποίηση των βαθύτερων αναγκών σας, ευαισθησιών, που δεν εκφράζετε ως τώρα. Η εβδομάδα αναδεικνύει ένα ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο, που κρύβετε και σας πονά.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να διερευνήσετε μέσα στην εργασία σας, τι σημαίνει για σας κάθε αλλαγή και νέα προσέγγιση στη ζωή, ήρθε αυτές τις μέρες. Σας ενοχλούν τα λάθη και οι παραλείψεις σας, αλλά και η επιθετικότητα ή ο καυστικός τρόπος με τον οποίο σας αντιμετωπίζουν στον κοινωνικό περίγυρο.

Ίσως είναι η πιο πιεστική στιγμή για να προχωρήσετε δυναμικά, να κάνετε μία αλλαγή ή ένα δεύτερο επάγγελμα, μία δεύτερη ασχολία, να διαπιστώσετε πως οι γνώσεις μας είναι ωφέλιμες μόνο όταν αξιοποιούνται σωστά.

Η προσωπική σας κρίση περνά μέσα από τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας θέση. Ανταγωνισμοί έχουν δημιουργήσει προβλήματα και οι συνήθεις «χαμηλοί σας τόνοι» είναι ικανοί να σας αφήσουν παραγκωνισμένους. Επομένως, θα βγείτε δυναμικά και διεκδικητικά, αν κατανοήσετε τα λάθη του χθες. Ας είστε ειλικρινείς στο έργο σας και ας προφυλαχτείτε από εκείνους που σκέπτονται μόνο το συμφέρον τους.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερη ανάγκη να σκεφθείτε να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας.

Υδροχόος

Καθώς ο Άρης, ο Ήλιος και ο Ερμής είναι αυτό το διάστημα σε θετική όψη προς το ζώδιό σας, τοποθετήστε καλύτερα τον εαυτό σας, ως προς τους στόχους και τα σχέδια επέκτασης της ζωής σας. Θα ήταν καλό να στραφείτε προς τις σκέψεις και ιδέες που αποτέλεσαν ως τώρα την φιλοσοφία ζωής για σας.

Καθώς δεν είστε σε μία καλή πορεία και ίσως οι αντιλήψεις που είχατε ως τώρα δεν ήταν οι κατάλληλες για να σας προσφέρουν την χαρά και την ικανοποίηση, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις λανθασμένες απόψεις που επικράτησαν και φθάσατε ως εδώ και η ανάδρομη φορά του Ερμή διευκρινίζει λεπτομέρειες.

Επομένως, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, κάνετε τις αλλαγές με σοφία και κρίση, βασισμένοι στο χθες. Σας ενδιαφέρει μία καλύτερη πορεία για το μέλλον, με τον Κρόνο  σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας ακόμη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Προς το τέλος της εβδομάδας, μία συζήτηση θα αποφέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να κάνετε μία επαναξιολόγηση των φίλων και των γνωστών σας. Ανακαλύψτε ένα στόχο που αξίζει για σας και προχωρήστε με μεγαλύτερο πείσμα.

Ιχθείς

Για σας, το ζήτημα της ενδοσκόπησης παίζει μεγάλο ρόλο. Σας απασχολεί τακτικά και τώρα πλέον πρέπει να διερευνήσετε τους λόγους μέσα από τους οποίους έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν. Τα λάθη θα αφορούν άλλους από εσάς,  τους οικείους ή ένα οικογενειακό ζήτημα.

Με έναν αφελή τρόπο ή μία δυσκολία να επικεντρωθείτε στην ουσία των θεμάτων, χάσατε πολύτιμο χρόνο. Με τους αγαπημένους σας συμβαίνουν αλλαγές και μπορεί να έρθετε σε μία παροδική ρήξη, ειδικά να έχει υποστεί πιέσεις η σχέση. Μπορεί όμως, να φερθείτε ώριμα και οι δύο πλευρές και να ανανεώσετε την αγάπη που σας συνδέει.

Είναι απαραίτητο να κρίνετε με τα μάτια του σήμερα, την εμπειρία του χθες. Δεν αλλάζει ό,τι έχει γίνει, μπορείτε όμως κάλλιστα να δώσετε μία νέα τροπή στη ζωή σας αύριο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Η αστάθεια και η ασάφεια σας ενοχλούν, ωστόσο, είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να δείτε μέσα από την χαρά της ανακάλυψης των αδυναμιών σας, με νέα οπτική, το μέλλον.

Στον στενό σας περίγυρο, μπορείτε να συναντήσετε προς το τέλος της εβδομάδας, αξιόλογα άτομα και να βασιστείτε σ’ αυτά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;