Εβδομαδιαίες προβλέψεις και μία δυναμική Νέα Σελήνη στους Διδύμους
Η νέα εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η νέα εβδομάδα χαρακτηρίζεται από μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη. Σε ημέρα Άρη και ώρα Ήλιου, η επιθυμία για δράση ενθουσιάζει, αξιώνει και απαιτεί μία άμεση αντίδραση.

Συμβαίνει στο εκλογικευμένο ζώδιο των Διδύμων ( στις 25ο 07’) και θα μπορούσε να σημαίνει έναν άνεμο αλλαγής στη ζωή μας και στον τομέα που αγγίζει η Νέα Σελήνη στα ατομικά μας ωροσκόπια.

Η Νέα Σελήνη είναι σε στενή σύνοδο προς τον Άρη. Η κινητοποίησή μας είναι το επόμενο βήμα. Αλλά πάντα με λογικές κινήσεις και μόνο αν είμαστε σε ετοιμότητα. Ο Άρης ακολουθεί τον Ήλιο και τη Σελήνη. Η ροή έχει σταδιακή πρόοδο και χρειάζεται την υπομονή και την προσμονή μας…

Αναπτύσσεται η θέληση για δυναμικές αποφάσεις, επιλογές διεκδίκησης, θάρρος, γενναιότητα, επίτευξη, αλλά και ισχυρογνωμοσύνη.

Η ζωή μας μπορεί να πάρει νέα τροπή, αν δεν αναλώνουμε τον χρόνο μας άσκοπα σε πολλές δραστηριότητες. Θα ήταν καλό να επιλέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν αν κινηθούμε ευέλικτα και με τόλμη.

Ο Ήλιος κι η Σελήνη βρίσκονται σε τετράγωνο προς τον Χείρωνα στους Ιχθείς. Μία όψη που προκαλεί ασάφεια κι αβεβαιότητα, καθώς υπογραμμίζει τραύματα του παρελθόντος.

Σχέσεις με συναισθήματα απόρριψης, ή εξιδανικευμένες που απομυθοποιήθηκαν, ίσως μας απασχολήσουν αυτές τις μέρες. Μνήμες από ένα παρελθόν που στοιχειώνει τα όνειρά μας, ή θολώνει την κρίση όταν εμφανίζεται ξανά, ανασύροντας την θλίψη και την απογοήτευση.

Το ευεργετικό τρίτο τρίγωνο του Δία προς τον Ουρανό  είναι ακριβείας πλέον και φέρνει ευκαιρίες, ευνοεί ή στηρίζει καταστάσεις δυσεπίλυτες και προσδίδει αισιοδοξία και ευεξία!

Ας κάνουμε μία δυναμική νέα αρχή λοιπόν!

 

Προκαλεί:

-Νέες ιδέες

-Νέα σχέδια

-Κινητοποίηση και αποφάσεις

-Ταξίδια

-Διεκδίκηση και τόλμη

-Απόδοση γραπτή ή λεκτική  θέσεων με δυναμισμό

-Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία

 

Στην αρνητική πλευρά

-Ευαισθησίες ψυχοσωματικές, αβεβαιότητα.

-Πλάνες ιδέες, υποκρισία και εσκεμμένη ασάφεια.

-Παράξενες διαθέσεις, περίεργες συγκυρίες.

-Ψευτο-διδάσκαλοι, τείνουν να εξαπατήσουν.

-Ευαισθησία και προσφορά, σε επίπεδο ανώφελης θυσίας, προς άλλους

-Συναισθήματα συμπόνιας  και θλίψης

-Πείσμα, οξύτητα

 

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο:

 

Κριός

 

Αλλάξτε συνήθειες, τρόπο σκέψης, γίνετε πιο υπομονετικοί και περισσότερο πρακτικοί. Είναι λίγο δύσκολο να αναχαιτίσετε την ταχύτητά σας, αλλά είναι σημαντικό αυτή την περίοδο. Θα δώσετε λίγο χρόνο στον προγραμματισμό. Η επικοινωνία και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με αγαπημένους, τονίζεται μέσω μηνυμάτων, αλλά και μέσω σημαντικών συναντήσεων.

Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν οράματα και θα τολμήσετε ή θα ρισκάρετε.

Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς και μη μπαίνετε στον πειρασμό της ανακάλυψης ενός μυστηρίου που κρύβουν. Μνήμες από το παρελθόν θα σας δημιουργήσουν παροδική θλίψη.

Η περίοδος αυτή ευνοεί  την εσωτερική έρευνα, μέσα από διαλογισμό και ήπιες μεθόδους. Μπορεί να επιθυμήσετε να είστε για λίγο μόνοι με μία ανάγκη απόσυρσης για ηρεμία.

Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας γοητεύουν. Χαλαρώστε με μουσική και περιπάτους.

Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε.

Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Διαπραγματευθείτε σωστά και σθεναρά.

 

Ταύρος

 

Τα οικονομικά σας ζητήματα θα γίνουν η αιτία να συναλλαγείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε μία άλλη αρχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ακούτε και προτείνετε ιδέες που θα βοηθήσουν το εισόδημα σας , αλλά και θα σας οδηγήσουν σε ευέλικτες λύσεις.

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι πολλές, αλλά αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, αλλά επιλέξτε τους κατάλληλους για να είναι συνεπείς με τον λόγο τους. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε ανθρώπους που εμπλέκονται στα οικονομικά σας αυτή την εποχή.

Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες, είναι άτομα που δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν στην δική τους φιλοσοφία.  Αντίθετα, μην συζητάτε ανοιχτά τα όνειρά σας.

Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε αν είστε συγκρατημένοι και μελετήσετε σωστά τα επόμενα βήματα. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο.

Μνήμες από τραυματικές εμπειρίες προκαλούν ανασφάλεια προσωρινά. Ωστόσο, πιθανώς να έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις σπάταλες διασκεδάσεις.

 

Δίδυμοι

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει την ευκαιρία για μία έναρξη στη ζωή σας. Έχουν ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα πάνω στις σχέσεις με την πρόσφατη αναδρομή του Ερμή. Ανοίγονται ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε. Θα έχετε την πρωτοβουλία με νέες ιδέες, αλλά και επαφές με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αποφασίστε τι και ποιος σας αρέσει για να προσπαθήσετε το καλύτερο!

Με την Νέα Σελήνη θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα σας, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό

Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείτε αυτή την γοητευτική και μυστηριώδη έκφραση, η περίοδος σας ευνοεί. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις γρήγορα, δίχως σαφείς επιλογές.  Θα ήταν καλό να μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που θαυμάζετε, εκτιμάτε ή έχουν μία σημαντική θέση στον κοινωνικό ιστό, γιατί δεν θα είναι επωφελείς για σας.

Μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας, καθώς έρχονται στην επιφάνεια τραύματα και κενά συναισθηματικά.

Αυτές τις μέρες, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εξωτερική σας εικόνα, είτε αλλάζοντας στυλ και εμφάνιση. Δεν θα είναι όμως εύκολο άμεσα να βρείτε το στυλ που σας αρέσει. Για τον λόγο αυτό, μην κάνετε σοβαρές ανατροπές. Τουλάχιστον, μην ακολουθείτε την εικόνα που σας προβάλλουν άλλοι.

Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα.

 

Καρκίνος

 

Πολλές σκέψεις και ένα όνειρο αρχίζει να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με την Νέα Σελήνη. Φαίνεται ανέφικτο ακόμη, ή πολύ ουτοπικό. Μην κάνετε πίσω στο όνειρό σας, θα το επεξεργαστείτε και θα βρείτε λύσεις. Παράλληλα σκεφθείτε ότι η έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει για κάτι που αγαπάτε πολύ.

Η ροή των ημερών σας οδηγεί προς την αναζήτηση προσωπικών ιδεών και ένα μυστικό. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως νοητικά. Θα προσπαθήσουν να σας περάσουν ιδέες που θα είναι πολύ όμορφες, αλλά όχι πάντοτε οι κατάλληλες για σας.

Ενδέχεται να πάρετε μία απογοήτευση από τον ιδεολογικό σας χώρο και αυτό θα σας οδηγήσει σε μία ανασφάλεια. Επειδή δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε, ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής και να προχωρήσετε σε ένα άλλο.

Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμείς υποθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις ολοκληρώσετε δίχως απώλεια. Ασχοληθείτε με προσοχή και θα ήταν καλό να πάρετε την γνώμη από έναν ακόμη νομικό σύμβουλο.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο της αγάπης. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μόνοι ή να θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από αγαπημένα πρόσωπα για να σκεφθείτε.

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας.

 

Λέων

 

Στόχοι που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θα αναπτυχθούν αυτή την εποχή και ενδέχεται να βρείτε συμπαράσταση και αγάπη από τους φίλους σας, ή κάποιους ομοϊδεάτες. Όπως και να έχει, θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα νέο έργο και δεν αποκλείεται να σας στηρίξουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ταλέντο σας.

Αναζητώντας την προσωπική σας ονειρική διαδρομή, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Αλλά για σας, πολλές κουβέντες θα μοιάζουν υπερβολικά όμορφες και εκεί είναι η παγίδα. Δεν θα είναι εφικτά όλα τα όνειρα που περιγράφονται ως ιδανικά. Αν και είστε συχνά σταθεροί, η σιγουριά που θα διασαλευτεί θα σας απογοητεύσει τελικά.

Όλα τα όνειρα δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Επομένως, αυτή η περίοδος αφήνει μία πίκρα, καθώς οφείλετε να κάνετε αλλαγή στα σχέδιά σας. Απομυθοποιούνται στόχοι και άνθρωποι. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Προχωρήστε μπροστά. Διατηρείτε την ευγένειά σας.

Καθώς το χρήμα έχει αξία για σας, γιατί θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας εκτιμούν ή σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, θα έχετε ευκαιρίες, αρκεί να είστε σε ετοιμότητα!

 

Παρθένος

 

Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερης σημασίας για σας. Προκαλείστε να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, μέσω γνωριμιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Εκείνο που οφείλετε όμως είναι να μην διασκορπίζετε τις ιδέες σας και να μην ενθουσιάζεστε με συμβουλές που σας δίνει ο κοινωνικός σας περίγυρος.

Προκλήσεις παρουσιάζονται μέσω του κοινωνικού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να σταθείτε κοντά στο όνειρό σας, αλλά μην χαλαρώνετε –διατηρήστε  τις επιφυλάξεις σας. Τα λόγια που γίνονται υποσχέσεις αυτή την περίοδο δεν είναι ειλικρινή. Ή εσείς διανθίζετε με τις υποσχέσεις το όνειρό σας. Αποφύγετε τα σχόλια και την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως σε συναισθηματικό πεδίο. Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις.

Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας.  Επιλέγοντας τους σωστούς φίλους, θα έχετε καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας.

Κατά την περίοδο αυτή, με συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα. Ασκείτε γοητεία και ήρθε η στιγμή να τολμήσετε.

 

Ζυγός

 

Η Νέα Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιό σας και φυσικά αυτό ανοίγει τις προοπτικές για μία επιμόρφωση, ή για νέες και ξένες ιδέες προς αυτές που συχνά σας απασχολούσαν. Η νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να διευρύνετε ορίζοντες, να τολμήσετε ένα ταξίδι ή κάτι που ως τώρα δεν έχει απασχολήσει την σκέψη σας.

Ορίζοντας ως αξίες τις ιδέες σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον που επηρεάζεται από τις εμπειρίες των σχέσεων. Κατά συνέπεια, η απογοήτευση θα αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κακόβουλες κινήσεις σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ωστόσο, αν είστε συγκρατημένοι, θα διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε ευαισθησία σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως σε λάθη ή αφέλεια, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες.

Τολμήστε, διεκδικήστε για την ιδεολογία σας.

Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

 

Σκορπιός

 

Η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει προς επενδύσεις, αλλά και μία βαθύτερη προσέγγιση ιδεών. Προωθήστε κατά το δυνατόν τα οικονομικά σας σχέδια, επιδιώκοντας να αποφύγετε χρέη ή επιπλέον δανεισμό.

Ανήκετε στα ζώδια που έχουν βάθος σκέψης και εσωτερικές ανησυχίες. Κατά τις ημέρες που ακολουθούν, πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Το σημαντικό είναι να περιμένετε -προτού απορρίψετε- σαφείς αποδείξεις.

Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα και αυτό θα ενισχυθεί. Δεν είναι απαραίτητο πως είστε υπεύθυνοι, ενδεχομένως είναι η αδυναμία που έχει το ταίρι σας να φανεί συνεπές στις υποσχέσεις του. Από την άλλη πλευρά φυσικά, ίσως κι εσείς επενδύσατε περισσότερο στην εικόνα που είχατε γι’ αυτό, παρά στην ουσία της σχέσης. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας.

Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.

Αποφύγετε τις επενδύσεις και στην περίπτωση που είχατε κάνει αφελείς τοποθετήσεις χρημάτων, τώρα θα προβληματιστείτε. Μην δανείσετε χρήματα αυτή την εποχή.

Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

lilian

 

Τοξότης

 

Απέναντι από το ζώδιό σας συμβαίνει η Νέα Σελήνη και σας αγγίζει άμεσα το ιδιαίτερο τοπίο της.

Η Νέα Σελήνη φέρνει πολύ καλές προοπτικές για τις συνεργασίες, καθώς νέες ιδέες προκύπτουν ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με τους συνεργάτες σας. Γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ικανούς να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά σας. Αν είστε παντρεμένοι, θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

Θα διαπιστώσετε πως έρχονται προκλήσεις που θα δοκιμάσουν σχέσεις ή συνεργασίες. Διαπιστώστε τους λόγους, αναζητώντας την αιτία στο όνειρο που είχατε επενδύσει εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από πιο καθαρές εξηγήσεις.

Κάποια οικεία σας πρόσωπα, θα απομυθοποιηθούν αυτή την περίοδο.

Έχοντας τάσεις φυγής από το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να κλείσει ο κύκλος που θέλετε, δείτε με λογική και μεθοδικότητα τις δυνατότητές σας. Και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει…

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.

Αν σας έχουν κουράσει συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε τώρα τους λόγους της δυσκολίας που είχατε να συμπορευτείτε. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή λάθη και κάποιες κρυφές τους σκέψεις. Ενδέχεται να «πέσουν οι μάσκες» και αυτό θα φέρει ανακούφιση.

Μέσα από την δοκιμασία, θα φανεί ποιος είναι πραγματικά ενθαρρυντικός και ευεργετικός για σας!

 

Αιγόκερως

 

Η Νέα Σελήνη προβάλλει την ανάγκη για ανανέωση στον τομέα της εργασίας. Νέες ιδέες και ένας ευέλικτος τρόπος επικοινωνίας, θα είναι το κλειδί και η επιτυχία για σας. Συζητήσεις ή γνωριμίες στον τομέα αυτό, θα σας ευνοήσουν, αρκεί να μην μοιράζεστε κάθε σας σκέψη.

Απαραίτητο θα είναι να φροντίσετε την υγεία σας αυτή την εποχή. Μικρές αμέλειες θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από όσο πρέπει. Προσέχετε αλλεργίες, ή κάποιες ευαισθησίες δυσδιάκριτες.

Χαλαρώστε, ηρεμήστε και έρθετε σε μία ισορροπία με ευχάριστες ασχολίες, στον ελεύθερο χρόνο σας. Επιδιώξετε την μουσική, την επαφή με την φύση ή την τέχνη. Αποφύγετε όμως ό,τι μπορεί να γίνει συνήθεια.

Μην ακολουθήσετε ιδέες που δεν σας εκφράζουν ή φαίνονται πολύ ασαφείς. Εξετάστε τις υποσχέσεις που σας δίνουν ή δίνετε, ούτως ώστε να είναι δίκαιες και ξεκάθαρες.

Φαίνεται η γοητεία σας να έχει ιδιαίτερη απήχηση, στον καθημερινό σας χώρο. Πείθετε με το πάθος και τον ενθουσιασμό σας, προσφέρετε στον εαυτό σας μία νέα προοπτική. Ενθαρρύνετε και παρακινείτε άλλους με τις επιλογές σας.

Αλλά αν και είστε ομιλητικοί ή εκφραστικοί, μπορεί να φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα, περιπλέκει τις καταστάσεις στην εργασία σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο.

 

Υδροχόος

 

Η Νέα Σελήνη ευνοεί το ζώδιό σας και σας προσφέρει ευκαιρίες για γόνιμες συζητήσεις με το ταίρι σας ή νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είστε μόνοι. Με το παιδί σας θα έρθετε πιο κοντά, καθώς θα ασχοληθείτε μαζί του με μία ισορροπημένη επικοινωνία και κυρίως με ένα όμορφο χόμπι.

Αν και η Νέα Σελήνη σας ευνοεί γενικότερα, θα πρέπει να προσέχετε το θέμα της παραπλάνησης, που αναφέραμε στην εισαγωγή μας. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε.

Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε την σχέση αυτή. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Προσπαθήστε να μην αναζητάτε διαρκώς τον τέλειο έρωτα όμως… Και να μην ρισκάρετε για  τυχερά παιχνίδια ή ανθρώπους. Με τα παιδιά σας, ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία συνεννόησης, κάνετε υπομονή.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας και θα είναι σαν θεραπεία για σας. Είστε ικανοί να εμπνευστείτε από την αγάπη ή την χαρά της ζωής.

Ακόμη κι αν οι πικρές μνήμες παρεμποδίζουν την ουσιαστική σας ανάγκη για ανεμελιά, χαρείτε τις μικρές ικανοποιήσεις, ένα περίπατο, ένα χαλαρό απόγευμα με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ιχθείς

 

Με τη Νέα Σελήνη, στην οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και η διαφορά απόψεων που φέρνει εκνευρισμό. Βάλτε προτεραιότητες και θα έχετε μία διασφάλιση μελλοντικά. Αρκεί να μην βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Οι συζητήσεις με ένα συγγενή, ίσως σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση ή να κάνετε μία μετακόμιση.

Η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στις οικογενειακές υποθέσεις και να διευκρινίσετε πού είχατε λάθος. Η αλήθεια είναι πως με τον Χείρωνα σε δύσκολη όψη, εξακολουθείτε να παρεξηγείτε τις ενδείξεις ή τα λόγια που ανταλλάσσετε, γιατί κρίνετε βάση προβλημάτων από το παρελθόν.  Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν.

Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Επειδή δεν θα είναι εύκολος ο διάλογος όμως, ας παραμείνετε λίγο χαλαροί, ας αποφύγετε την αντιπαράθεση. Ο εκνευρισμός που επικρατεί, θα δημιουργήσει περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ των οικείων σας.

Στον χώρο της καριέρας, διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν τα προσωπικά σας θέματα.

Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική του χώρου σας, θα σας φανεί τώρα ασφυκτικός. Μπορεί να προτιμήσετε να έχετε τακτικές εξόδους. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να αλλάξετε κάτι ή να τον τακτοποιήσετε. Μπορεί μία αλλαγή στην διακόσμηση να σας ευχαριστήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;