Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα με τα τακούνια της! (Λίστα)

Από neolaia.gr Team 21 Ιουλίου 2015

Είσαι γυναίκα και ως γυναίκα είναι απολύτως φυσιολογικό να λατρεύεις τα τακούνια, και ιδίως τα ψηλοτάκουνα. Ωστόσο πάντα σε κάθε νόμισμα υπάρχουν δύο όψεις, πράγμα που σημαίνει ότι όσο κι αν σου αρέσουν οπτικά, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και τα αρνητικά τους.

1. To ότι αναγκάζεσαι να κοιτάς συχνά-πυκνά το δρόμο μη τυχόν και σκοντάψεις ή πέσεις σε καμιά λακκούβα, ή μη τυχόν και σφηνώσουν τα τακούνια σου κάπου.

2. Το να βγεις ραντεβού με κάποιον φορώντας τακούνια και -δη άβολα- κι εκείνος να σου προτείνει να κάνετε μια μεγάλη ρομαντική βόλτα για περπάτημα.

3. Το πόσο επώδυνο είναι να φοράς τακούνια που είτε σε σφίγγουν, είτε σε «χτυπάνε», ενώ σου έχουν δημιουργήσει ήδη πληγές.

4. Το ότι όταν φοράς τακούνια από το πρωί μέχρι το βράδυ το μόνο πράγμα που πραγματικά θες είναι να πας σπίτι σου και να τα βγάλεις και να περπατάς ξυπόλητη για όλη την υπόλοιπη μέρα και -ιδανικά- να κάνεις κι ένα ποδόλουτρο.

5. Το ότι κάποιες φορές που έπρεπε να φορέσεις τακούνια για πολλές ώρες, είχες φροντίσει να έχεις «καβάντζα» μαζί σου ένα ζευγάρι flat παπούτσια για να αλλάξεις.

Δες τη συνέχεια στο teens.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486