10 tips για να κάνεις camping σαν βασιλιάς!
Σκέφτεσαι να πας camping, αλλά νιώθεις πως η γνώση σου για το αντικείμενο θέλει… βελτίωση;

Σκέφτεσαι να πας camping, αλλά νιώθεις πως η γνώση σου για το αντικείμενο θέλει… βελτίωση;

Μην σκας. Στο Praktiker θα βρεις όλα τα Είδη Camping για να κάνεις διακοπές σαν βασιλιάς!

Αρκεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τον ακόλουθο οδηγό!

  1. Αρχικά η επιλογή σκηνής. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σκηνές. , είτε με σκελετό, είτε τύπου ιγκλού. Διάλεξε με βάση τη χωρητικότητα που θες να έχει ή ανάλογα το στυλ που σου ταιριάζει
  2. Φτάνοντας στο camping, βρες την καταλληλότερη τοποθεσία για να στήσεις τη σκηνή σου. Υπολόγισε από που βγαίνει ο ήλιος, ώστε να μην έχεις μεγάλο πρόβλημα το πρωί και καθάρισε το έδαφος από πέτρες ή κλαδιά, ώστε να εξασφαλίσεις όσο το δυνατόν πιο επίπεδο..… πάτωμα
  3. Βγάλε τη σκηνή από τη θήκη της και άπλωσέ την στο έδαφος, . Ανάλογα με το είδος της, ακολούθησε τις εντολές του κατασκευαστή και πρόσεξε να είναι καλά τεντωμένη μέχρι να περάσεις τα πασσαλάκια.
  4. Προσοχή! Καρφώνεις τα πασσαλάκια λοξά, ώστε να είναι πιο δύσκολο να τα βγάλει ο αέρας!
  5. Έχοντας προμηθευτεί ένα καλό φουσκωτό στρώμα, θα μπορέσεις να χαρίσεις στον εαυτό σου, ποιοτικές ώρες ύπνου και ξεκούρασης! Φουσκώνουν εύκολα και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!
  6. Μαζί με έναν υπνόσακο, ετοιμάσου για βασιλικούς ύπνους!
  7. Τοποθετώντας μία ψάθα στην είσοδο της σκηνής, θα μπορέσεις να προφυλάξεις το εσωτερικό της από άμμο, που ίσως να μεταφέρεις στο εσωτερικό της!
  8. Ένα σπαστό τραπεζάκι μαζί με καρεκλάκια θα σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης έξω από τη σκηνή, με απίστευτη εξοικονόμηση χώρου!
  9. Φυσικά, μην ξεχάσεις να διαλέξεις τη λάμπα ή το φακό, που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το σκοτάδι και μην ξεχάσεις όλα τα προσωπικά αντικείμενα που θα χρειαστείς ούτως ή άλλως όπου κι αν πας διακοπές.
  10. Τέλος, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από… απρόσκλητους επισκέπτες, τοποθέτησε περιμετρικά του χώρου σου, ένα αντιοφικό σχοινί. Θα σε προφυλάξει από φίδια, σκορπιούς και έντομα, ενώ για προστασία από τα έντομα, αλλά και για να κάνεις ατμόσφαιρα τέλεια είναι τα κεριά σιτρονέλας!

Προετοιμάσου κατάλληλα και μη φοβάσαι τίποτα… ο κόσμος του camping είναι δικός σου!

original

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
'
54 - 61
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;