Game of thrones: Σε πόσες σεζόν θα ολοκληρωθεί;
Δες εδώ τις απαντήσεις στα πιο "φλέγοντα" ερωτήματα της σειράς: Σε πόσες σεζόν θα ολοκληρωθεί; Και ζει τελικά ο John Snow;

Ο πρόεδρος του προγράμματος του Αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού HBO, ο Michael Lombardo, αποκάλυψε πρόσφατα ότι η παγκοσμίως δημοφιλής τηλεοπτική σειρά “Game of thrones” αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά από άλλες τρεις σεζόν.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της 6ης σεζόν στο Belfast, στη Βόρειο Ιρλανδία, καθώς και σε άλλες τοποθεσίες που αποτελούν τα μέρη που αποτελούν το τηλεοπτικό Westeros.

Οι παραγωγοί του show, ο David Benioff και ο D.B. Weiss δήλωσαν ότι μετά τη season 6 της σειράς πρόκειται να ακολουθήσουν άλλες δύο σεζόν επεισοδίων. Οι ίδιοι επεσήμαναν ότι από τον αρχικό κιόλας προγραμματισμό της σειράς επρόκειτο να γυριστούν σίγουρα minimum 7 σεζόν.

Ο συγγραφέας της σειράς των βιβλίων πάνω στην οποία βασίζεται η τηλεοπτική σειρά, ο George R.R. Martin θα ολοκληρώσει το story της σε επτά βιβλία. Η πλοκή στα βιβλία πρόκειται να “μείνει πίσω” συγκριτικά με την εξέλιξη της πλοκής στην τηλεοπτική σειρά μιας και δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου βιβλίου με τίτλο “The Winds of Winter”.

Σου έχουμε ακόμη μια είδηση, για τη σειρά και συγκεκριμένα για το “φλέγον” ερώτημα σχετικά με το αν ζει ο John Snow.

O Lombardo δήλωσε: “Ο νεκρός είναι νεκρός – νεκρός. Και θα μείνει νεκρός. Από όλα όσα έχω δει, ακούσει και διαβάσει ο Jon Snow είναι νεκρός.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;