Κως: Αστυνομικός χαστούκισε μετανάστη κρατώντας μαχαίρι
Δες εδώ το video και όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν!

Έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω απαθανατίστηκε αρχιφύλακας να χαστουκίζει μετανάστη ενώ παράλληλα κρατούσε μαχαίρι. Το συμβάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο από τον εγχώριο όσο και από τον διεθνή Τύπο.

Συγκεκριμένα, έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κω είχαν συγκεντρωθεί Πακιστανοί και Σύριοι πρόσφυγες περιμένοντας να παραλάβουν τα έγγραφα τους.

Ο Αρχιφύλακας -πρωταγωνιστής του συμβάντος- υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Κω και ο οπλισμός του, δηλαδή το μαχαίρι που φαίνεται στο video όσο και στη photo, δεν προβλέπεται στον ατομικό οπλισμό ενός αστυνομικού.

Κλιμάκιο των Εσωτερικών Υποθέσεων μεταβαίνει στην Κω για να επιληφθεί της υπόθεσης, ενώ τα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. ενοχλήθηκαν έντονα από τις ενέργειες του αστυνομικού.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε να διεξαχθεί κατεπείγουσα διοικητική έρευνα για το συμβάν. Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχει επιληφθεί της προανάκρισης, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εντάσεις στην Κω αποτελούν ένα καθημερινό φαινόμενο μιας και βρίσκονται εκεί γύρω στους 5.500 μετανάστες.

Δες το παραπάνω video όπου έχει καταγραφεί το συμβάν.

Δες εδώ το σχετικό tweet που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Dalton Bennett, συνοδευόμενο από την εξής λεζάντα: «Έλληνας αστυνομικός κρατώντας μαχαίρι, χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύριους, καθώς περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλώς ήρθατε στην Κω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;