MIGATO AW2015 Campaign: Η εποχή του #generationFOS
Η MIGATO δημιούργησε μία νέα, διεθνή καμπάνια, πρεσβευτή των Ελλήνων και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων τους. Έξι καθημερινοί και σύγχρονοι νέοι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια. Δες εδώ όλες τις info και τις photos!

MIGATO AW15 CAMPAIGN generationFOS 1

Η MIGATO δημιούργησε μία νέα, διεθνή καμπάνια, πρεσβευτή των Ελλήνων και των ανεξάντλητων δυνατοτήτων τους.

Έξι καθημερινοί και σύγχρονοι νέοι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια. Πρόκειται για τους καθημερινούς ήρωες μιας γενιάς σύγχρονων Ελλήνων νέας κοπής, που θέτουν στόχους και όνειρα, ασκούνται και μάχονται για τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Είναι κοσμοπολίτες, θα μπορούσαν να ζουν στη Νέα Υόρκη, στο Τόκιο ή στο Λονδίνο, όμως κυκλοφορούν στην Ελλάδα και παλεύουν για την επόμενη μέρα, νιώθοντας ισότιμοι πολίτες του κόσμου. Δεν τους λείπει τίποτα, τα αξίζουν όλα.

Αυτούς τους πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής θέλει η ελληνική εταιρεία MIGATO να φορούν υπερήφανα τις δημιουργίες της. Οι λέξεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα γενιά, όπως «δημιουργία», «ελπίδα», «όρεξη», «αδρεναλίνη», συμπιέζονται σε ένα εύηχο motto που θα συνοδεύει επικοινωνιακά την MIGATO από εδώ και πέρα: #generationFOS.

Ο ελληνικός χαρακτήρας της καμπάνιας προβάλλεται διακριτικά και στο σκηνικό της φωτογράφισης. Τα φολκλόρ παραδοσιακά στοιχεία εμπνευσμένα από την Ήπειρο, αναμειγνύονται με το μοντέρνο styling και τα κυρίαρχα σχέδια της νέας συλλογής MIGATO, αποπνέοντας ένα διεθνή αέρα.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν που η MIGATO συνεργάζεται με τον Τάσο Σοφρονίου και την επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων συνεργατών του, που συντέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Δες εδώ photos:

MIGATO AW2015 #generationFOS
Photography / Creative Direction: Tassos Sofroniou
Talents: Christos Birbas, Elli Tsitsipa, Aliki Alexiou, Ioanna Ioannidou (ACE models), George Manoussis, Antonis Michalopoulos
Styling: Spiros Savvinos
Make Up: Dimitra Altanis
Hair: Christos Bairabas
Set Design: Mary Tsagari
Art Direction: Dionisis Andrianopoulos
Features Editor: Katerina Anesti

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;