Google: Η μηχανή αναζήτησής της γίνεται ακόμη εξυπνότερη!
Η μηχανή αναζήτησης της Google αποκτά υψηλότερη νοημοσύνη, καθώς θα αντιλαμβάνεται καλύτερα τα ερωτήματά μας όσο περίπλοκα κι αν είναι!

Το επίσημο blog της Google ανακοίνωσε ότι η μηχανή αναζήτησής της πρόκειται να αντιλαμβάνεται καλύτερα, στο εξής, τα ερωτήματά μας όσο περίπλοκα κι αν είναι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο εξελιγμένος αλγόριθμός της, τον οποίο θα θέσει σε λειτουργία σύντομα στην εφαρμογή της για smartphones, θα μπορεί να αντιλαμβάνεται και να απαντά στα ερωτήματά μας κατανοώντας τη φυσικότητα της γλώσσας, όπως ακριβώς θα έκανε κι ένας άνθρωπος, ανεξαρτήτως του πόσο περίπλοκα θα είναι αυτά διατυπωμένα.

Για παράδειγμα, ο νέος αλγόριθμος θα μπορεί πλέον να απαντήσει με μεγάλη ακρίβεια κανονικά ερωτήματα, όπως “ποιος ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν η Χ ομάδα του μπέιζμπολ κέρδισε το πρωτάθλημα”, καθώς θα αναλύει και στη συνέχεια θα διαχωρίζει την πρόταση σε τμήματα, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιληφθεί ακριβώς εκείνο που επιθυμούμε να μάθουμε.

Βάσει των ισχυρισμών της, η μηχανή αναζήτησης της Google μπορεί να ανατρέξει πίσω χρονικά για την εύρεση συγκεκριμένων γεγονότων συνδυάζοντάς τα ταυτόχρονα με γεωγραφικές και δημογραφικές πληροφορίες προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να απαντά σε πιο πολύπλοκα ερωτήματα, όπως για παράδειγμα “ποιος ήταν ο πληθυσμός της τάδε χώρας την τάδε ημερομηνία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;