Δεν έχετε αυτοκίνητο; Φτιάξτε ένα από LEGO
Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί με την προϋπόθεση ότι η μηχανή, το σασί και το περίβλημά του θα πρέπει να είναι Lego!!!

Αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί με την προϋπόθεση ότι η μηχανή, το σασί και το περίβλημά του θα πρέπει να είναι Lego!!!

Πιο συγκεκριμένα, ένας εικοσάχρονος Ρουμάνος, ο Raul Oaida, είχε την καταπληκτική ιδέα να φτιάξει ένα “κανονικό” αυτοκίνητο από Lego.

Μάλιστα, του πήρε 20 μήνες να στήσει την εταιρεία Super Awesome Micro Project, να βρει επενδυτές μέσω μιας καμπάνιας crowdsourcing στο internet και φυσικά να φτιάξει το απίστευτο αυτοκίνητο, με τη βοήθεια ενός team Αυστραλών χρηματοδοτών.

Έτσι, το αυτοκίνητο που αποτελείται εξ ολοκλήρου, εκτός των τροχών, από μισό εκατομμύριο τουβλάκια Lego, μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 20 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ οι τέσσερεις μηχανές του που κινούνται με συμπιεσμένο αέρα, αποτελούνται από 256 πιστόνια.

Το αυτοκίνητο – Lego, κινήθηκε για πρώτη φορά στην Αυστραλία, σύμφωνα με το BBC, ενώ ένας από τους φόβους του δημιουργού του, ήταν η πιθανότητα έκρηξης της εύθραυστης μηχανής του, που θα σκορπούσε χιλιάδες πολύχρωμα Lego στους περαστικούς!

Τέλειο;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;