Επανένωση και περιοδεία για τους Guns & Roses!

Από neolaia.gr Team 5 Ιανουαρίου 2016

gunsandroses

Είναι επίσημο! Το πολυαναμενόμενο reunion των GUNS N’ ROSES το οποίο περιλαμβάνει τον τραγουδιστή Axl Rose, τον κιθαρίστα Slash και τον μπασίστα Duff McKagan έχει πλέον και επίσημα επιβεβαιωθεί τουλάχιστον για το φετινό Coachella Music And Arts Festival το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-17 και 22-24 Απριλίου 2016 στη Καλιφόρνια.

Ειδικότερα οι G&R θα παίξουν δύο συναυλίες εκεί, στις 16 και 23 Απριλίου 2016.

Οι McKagan και Slash ανέβασαν στις σελίδες τους στο facebook την ίδια εικόνα, με το λογότυπο των GUNS N’ ROSES και μία έρημο στο background όπου γράφει Coachella.

Σύμφωνα με το Billboard, οι GUNS N’ ROSES σχεδιάζουν να κάνουν μια περιοδεία 25 ημερών σε ποδοσφαιρικά γήπεδα στη Β. Αμερική το ερχόμενο καλοκαίρι, ζητώντας μάλιστα 3 εκατομμύρια δολάρια για το κάθε show. Τα πιο ακριβά εισιτήρια θα κυμαίνονται μεταξύ 250 και 275 δολάρια.

Οι Rose και Slash θα είναι στο lineup, όπως και ο μπασίστας Duff McKagan. Δεν έχει ειπωθεί όμως κάτι για το αν θα είναι και τα υπόλοιπα original μέλη, ο κιθαρίστας Izzy Stradlin ή και ο ντράμερ Steven Adler.

Οι φήμες για το reunion ξεκίνησαν από τότε που ο Slash αποκάλυψε το περασμένο καλοκαίρι ότι η φιλία του με τον Axl αποκαταστήθηκε, μετά από 20 χρόνια.

Η τελευταία συναυλία στην οποία ο Axl και ο Slash παίξανε μαζί, ήταν στις 17 Ιουλίου 1993 στο Buenos Aires. Η τελευταία εμφάνιση των GUNS N’ ROSES, στην οποία μόνο ο Axl ήταν από το original lineup, ήταν στο Las Vegas το 2014. Αλλά παραμείνανε ανενεργοί από τότε.

Πληροφορίες από rockoverdose.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486