Εκλογές Νέας Δημοκρατίας: Βγαίνει ο Μητσοτάκης!
Μεγάλη ανατροπή και έκπληξη!

kalpes

Σαφές προβάδισμα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Κόντρα στα προγνωστικά, που ήθελαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επικρατεί σ’ ένα προπύργιο του «καραμανλικού συστήματος» την Κεντρική Μακεδονία, οι ψηφοφόροι αυτής της περιοχής φαίνονται να επιλέγουν τον κ.Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο 50% της ενσωμάτωσης προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 50,15% έναντι 49,85% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Η διαδικασία

«Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ζήτησε από όλα τα εκλογικά τμήματα να κλείσουν οι κάλπες στην προκαθορισμένη ώρα, με εξαίρεση εκείνα στα οποία υπήρχαν ψηφοφόροι εντός του τμήματος. Αυτό ακριβώς και έγινε» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα αναμένονται στις 11 το βράδυ.

Οι διεκδικητές της αρχηγίας είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στον πρώτο γύρο των εκλογών ο κ.Μεϊμαράκης είχε λάβει ποσοστό 39,8% και ο κ.Μητσοτάκης ποσοστό 28,5%.

Σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξει ποιον από τους δύο υποψηφίους θα επιλέξουν όσοι είχαν ψηφίσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη στον πρώτο γύρο.

Το πρωί πάντως ένα απρόοπτο σημάδεψε την εκλογική διαδικασία στη Ν.Φιλαδέλφεια. Ομάδα της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλε σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Ν.Φιλαδέλφεια και έβαψε με μπογιά τις κάλπες ενώ πέταξε κάτω το παραβάν. Η διαδικασία διακόπηκε για λίγη ώρα ωστόσο πλέον συνεχίζεται κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;