Επιστήμονες αποφάνθηκαν: το LSD κάνει καλό!
Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το LSD κάνει καλό, αρκεί να χρησιμοποιείται σε μικροδόσεις!

1

Δύο νέες επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν ότι το LSD όχι μόνο δε βλάπτει, αλλά αντιθέτως κάνει καλό!

Η πρώτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τo Πανεπιστήμιο Columbia και αυτό της Alabama αποδεικνύει ότι τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά γενικότερα χαλαρώνουν τον χρήστη και επομένως αποτρέπουν την ενδοοικογενειακή βία.  Η συμπεριφορά του χρήστη αλλάζει. Γίνεται πιο ήρεμος, γαλήνιος και συμπονετικός. Οι έρευνες αξιολόγησαν δεδομένα από 302 άντρες.

Η δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Imperial College του Λονδίνου, υπό την εποπτεία του David Nutt απέδειξε ότι το LSD σε κάνει πιο χαρούμενο. Σε αυτή την έρευνα συμμετείχαν 20 εθελοντές, οι οποίοι για δύο βδομάδες έκαναν χρήση LSD και παράλληλα οι επιστήμονες μετρούσαν την συναισθηματική ευεξία τους.
Στο τέλος της έρευνας αποδείχτηκε ότι οι συμμετέχοντες ένιωθαν πολύ πιο αισιόδοξοι και δεν υπήρχαν αλλαγές σχετικά με τις  παραισθήσεις.

1

Γενικότερα πριν από τη δεκαετία του 1970 επιστήμονες και γιατροί χρησιμοποιούσαν το LSD και άλλες ψυχοτρόπες ουσίες για δοκιμές. “Μεταξύ 1953 και 1973, η κυβέρνηση των Η.Π.Α δαπάνησε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει 116 μελέτες για το LSD. Σε αυτές συμμετείχαν πάνω από 1700 άτομα” γράφει ο Michael Pollan στο New Yorker.

Είναι προφανές ότι το LSD λόγω του acid μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ψυχωτικά περιστατικά. Ωστόσο όπως αποδεικνύουν οι επιστημονικές έρευνες, μακροπρόθεσμα το LSD φέρνει ψυχολογική ευεξία και ηρεμία, ειδικά σε αυτούς που έχουν βίαιο παρελθόν.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι οι θετικές επιδράσεις του LSD υπάρχουν όταν η ποσότητα που λαμβάνει ο χρήστης είναι πολύ μικρή.

Πηγή: konbini.com 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;