Ο ονειρικός κόσμος του Σαλβαντόρ Νταλί σ' ένα βίντεο
Χρησιμοποιείστε τα βελάκια και περιηγηθείτε στον σουρεαλιστικό κόσμο του Σαλβαντόρ Νταλί!

“Το χειρότερο πράγμα είναι η ελευθερία. Η ελευθερία κάθε είδους είναι το χειρότερο για την δημιουργικότητα. Ο Νταλί πέρασε δύο μήνες σε φυλακή της Ισπανίας και αυτοί οι δύο μήνες ήταν οι πιο χαρούμενες στιγμές στη ζωή μου.” Σαλβαντόρ Νταλί

Ο Σαλβαντόρ Νταλί δεν ήταν ποτέ μονοδιάστατος, τα όνειρα του, οι πίνακες του ήταν ανέκαθεν από μια άλλη διάσταση, τη σουρεαλιστική. Στο μουσείο του Σαλβαντόρ Νταλί στη Φλόριντα πραγματοποιείται μια έκθεση που αφορά τον Disney και τον Dali. Ο στόχος είναι οι επισκέπτες να ανακαλύψουν τις δύο ιδιόρρυθμες προσωπικότητες που κάποια στιγμή συνεργάστηκαν δημιουργώντας το εκπληκτικό animation “Destino”. Ένα animation που δεν ολοκλήρωσαν ποτέ.

Στα πλαίσια της έκθεσης υπάρχουν πίνακες, σκιαγραφήματα, γράμματα και βίντεο. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω βίντεο, το οποίο προσπαθεί να σε μεταφέρει στον ονειρικό κόσμο του Σαλβαντόρ Νταλί. Επιπλέον, το βίντεο είναι 360 μοίρες και μέσα από τα βελάκια που εμφανίζονται μπορείς να ταξιδέψεις στον σουρεαλιστικό κόσμο του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;