Καρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου 2016: Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Από Χρήστος Πανάγος 26 Φεβρουαρίου 2016

Καρναβάλι Μοσχάτου Ταύρου 2016

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις του ∆ήµου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2016. Η έναρξη των εκδηλώσεων γίνεται µε τα καθιερωµένα πλέον αποκριάτικα πάρτι µεταµφιεσµένων για τα παιδιά των παιδικών
σταθµών, των νηπιαγωγείων και των ∆ηµοτικών σχολείων του ∆ήµου µας.

Οι µικροί µαθητές θα µεταµφιεστούν και θα διασκεδάσουν µε την ψυχή τους σε τέσσερις όµορφες εκδηλώσεις µε παιχνίδια, µουσική, χορό και εκπλήξεις.

Οι παιδικές εκδηλώσεις θα πραγµατοποιηθούν στο AthensHeart στον Ταύρο (Πειραιώς 180), το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους µικρούς µαθητές του Ταύρου και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους µαθητές του Μοσχάτου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά οι µικροί µαθητές µπαίνουν µε την επίδειξη της πρόσκλησής τους. Τα παιδιά στις εκδηλώσεις θα διασκεδάσουν και θα παίξουν στον υπέροχο παιδότοπο «Μεγάλο Κάστρο των Ιπποτών» της Playmobil!

Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού συνεχίζονται τη ∆ευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωµού), µε συναυλία hip-hop από τα ερασιτεχνικά συγκροτήµατα της πόλης µας: «Ακλόνητο σχήµα», «Τρίτη γενιά», «Deadzone».

Πλήρες πρόγραµµα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του ∆ήµου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 19.00 µε τη νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως το Εµπορικό
Κέντρο AthensHeart) και µε το πάρτι ενηλίκων 60’ς-80’ς µε live πρόγραµµα από τον Λάµπη Λιβιεράτο και µουσική επιµέλεια εποχής από DJ., αλλά και µε τη µεγάλη παρέλαση µεταµφιεσµένων της Κυριακής 6 Μαρτίου 2016, στις 14.00 το µεσηµέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο.

Ο ∆ήµαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυµίου, δήλωσε σχετικά: “Το Καρναβάλι του ∆ήµου µας για άλλη µία χρονιά ετοιµάζεται να υποδεχτεί τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης µας µε ένα ψυχαγωγικό πρόγραµµα για όλες τις ηλικίες. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά η θέληση για συµµετοχή από σχολεία, φορείς του ∆ήµου µας, αλλά και επισκέπτες παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξηµένη. Ας ζήσουµε όλοι µαζί, λοιπόν, το κλίµα της αποκριάς, συµµετέχοντας στις γιορτές µας και επιλέγοντας τα καταστήµατα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία µας.”

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για το Καρναβάλι Μοσχάτου Ταύρου 2016.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486