10 εφαρμογές που κάθε φοιτητής πρέπει να έχει στο smartphone του!
Η φοιτητική ζωή πλέον, παρά είναι εύκολη.

apps

Η φοιτητική ζωή πλέον, παρά είναι εύκολη.

Σήμερα all hail technology και αυτό είναι λογικό, αν αναλογιστείς πόσο αυτοματοποιημένες έγιναν κάποιες δραστηριότητες που κάποτε κόστιζαν χρόνο και χρήμα!

Στη ζωή σου ως φοιτητής, μπορείς πλέον να κάνεις τα πάντα μέσω smartphone. Ή σχεδόν τα πάντα.

Πάμε να τις δούμε 10 εφαρμογές που δεν γίνεται να λείπουν από κανένα smartphone!

1. Wolfram Alpha: Aυτήν την εφαρμογή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για τη χημεία και τα μαθηματικά. Βάζεις το οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις και εκείνο σου δείχνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτάσεις στη λύση. Μπορείς να το κατεβάσεις και για iOS αλλά και για Android και κοστίζει 2,29 ευρώ.

2. Evernote: Το Evernote είναι μια εφαρμογή η οποία θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ευανάγνωστες αλλά και οργανωμένες σημειώσεις. Μηδενικό κόστος, διαθέσιμη για τα πάντα – όλα (από άποψη λογισμικού)

3. Scanner Pro: Αυτή η εφαρμογούλα, είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα στους φοιτητές. Τι κάνει; Σκανάρει. Τι σκανάρει; Σημειώσεις, σκον(γκούχου-γκούχου)άκια και ο,τιδήποτε άλλο θες. Δυστυχώς είναι διαθέσιμο μόνο για προϊόντα Apple και με κόστος 2.99$

4. Wunderlist: Είσαι το τυπάκι που οι φίλοι σου σε κοροϊδεύουν επειδή φτιάχνεις συνέχεια λίστες; Ή μήπως δεν τις γουστάρεις αλλά ξεχνάς συνέχεια πράγματα; Το Wunderlist θα σε βοηθήσει να δημιουργείς όμορφες λίστες έτσι ώστε ποτέ να μην ξεχάσεις τίποτα. Δωρεάν και για τα πάντα – όλα.

5. Clockwork Tomato: Θα σου πω μία λέξη. Pomodoro. Τι σκέφτεσαι; Όχι δεν είναι σάλτσα. Δηλαδή είναι κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια, αλλά είναι και τεχνική διαβάσματος, η οποία οργανώνει το χρόνο της μελέτης σου, ώστε να έχεις τη μέγιστη πνευματική απόδοση. Συγκεκριμένα, ανά 25 λεπτά πρέπει να κάνεις 5 λεπτά διάλειμμα και μετά από 4 25λεπτα δικαιούσαι ένα 15λεπτο διάλειμμα. Πετυχαίνει; Τι να σου πω. Αν είσαι τόσο πειθαρχημένος που μπορείς να κάνεις όλο αυτό, μάλλον δεν έχεις πρόβλημα να φέρεις τις απαιτήσεις του διαβάσματος υπό έλεγχο. Τέλος πάντων. Τζάπα είναι, για Android και iOS.

6. Sleep Cycle: Ξυπνάς το πρωί και το βασικό σου πρόβλημα είναι πως νυστάζεις περισσότερο από όσο νύσταζες όταν έπεσες για ύπνο; Κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε η ώρα να μοντάρεις τον ύπνο σου με μία εφαρμογή που στην ¨τελική” μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα πολύ τούμπανο ξυπνητήρι. Έχει και άλλα πολλά όμως, για αυτό και το 0,99$ δεν είναι και εντελώς παράλογο ποσό. Εφαρμογή για iOS και Android.

7. Level: Το level είναι μία περίεργη εφαρμογή. Γιατί χρειάζεται μία προϋπόθεση. Να έχεις χρήματα που ξοδεύεις. Αν έχεις τότε το Level θα σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Αν το εισόδημά σου είναι 0, έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο που λέει ο λόγος. Δωρεάν και για Android και iOS.

8. 7 Minutes Workout: Εντάξει το αλκοόλ, τα ξενύχτια, τα σουβλάκια και το… διάβασμα. Τι γίνεται όμως με τη γυμναστική. Γιατί “δεν λέει καθόλου” να μπαχατελεύσεις και να μην είσαι σε φόρμα! Υπάρχει λύση και για αυτό, και ακούει στο όνομα 7 minutes Workout. Η εφαρμογή αυτή σε βοηθά να διατηρηθείς σε φόρμα με μόλις 7 λεπτά την ημέρα και περιλαμβάνει 12 ασκήσεις από 30 δευτερόλεπτα η κάθε μία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία καρέκλα και ένας τοίχος.

9. Duolingo: Το Duolingo θα σε βοηθήσει να μάθεις εύκολα και γρήγορα ξένες γλώσσες. Ανάμεσα σε αυτές είναι τα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά και τα Ιταλικά. Απλό και δωρεάν, για iOS και Android. Capiche;

10. CU app: Και για το τέλος, για την κοινότητα του CU, μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που έκανε launch πριν λίγες μέρες και θα σας λύσει τα χέρια ποικιλοτρόπως. Εκτός από τα κλασικά δηλαδή να δεις υπόλοιπο, ημερομηνίες λήξεων, ενεργοποίηση πακέτων και ανανέωση χρόνου ομιλίας, περιλαμβάνει ακόμα τσατ (!) με άλλους CU χρήστες και διαδραστικό χάρτη με τις καλύτερες προσφορές της πόλης! Είναι δωρεάν και μάλιστα με “κατέβασμα” δώρο 1 GB, το οποίο μπορείς να καταναλώσεις σε διάστημα 30 ημερών. Μπορείς να την κατεβάσεις εδώ για Android και εδώ για iOS.

Πόπα; Πόπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
45'
2 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
45'
1 - 1
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 0 
 3 
 0