To "Hypnos Project" έρχεται για να λύσει ο,τι απορία έχετε για τον ύπνο!

dsc00072

Σύμφωνα με έρευνες, ένας καλός ύπνος μπορεί τελικά να είναι η λύση για πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας όπως τα νεύρα, τα θέματα υγείας και άλλα.

Η αλήθεια είναι πως δε χρειαζόμασταν κάποια έρευνα για να μας πει κάτι τέτοιο. Αγαπάμε τον ύπνο. Ίσως λίγο παραπάνω απ’ ότι χρειάζεται…Σύμφωνα δε με τα στατιστικά, είτε τον αγαπάμε πολύ είτε λιγότερο, αποτελεί περίπου το 1/3 της ζωής μας. Παράλληλα ενώ κοιμόμαστε, όπως μας έχει πληροφορήσει ο Φρόυντ,  τα απωθημένα και τα αισθήματα μας ζωντανεύουν βρίσκοντας στον ύπνο την έκφραση τους και κάπως έτσι ονειρευόμαστε.

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει στο σώμα μας όταν κοιμόμαστε; Τι σημαίνει ο ύπνος για εσάς; Το 1/3 της ζωής μας κοιμόμαστε και δε γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτή. 

Διαβάζοντας το φετινό πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, είδαμε το “Hypnos Project” το οποίο φιλοδοξεί να λύσει μέσα από μια σειρά performances και sleepovers, όλες τις απορίες μας για το θέμα αυτό.

Το κορυφαίο όμως δεν είναι απλά οι δραστηριότητες που έχουν οργανωθεί, οι οποίες περιλαμβάνουν έκθεση έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, συναυλία, διαλέξεις, μέχρι και pyjama party στο six d.o.g.s αλλά το γεγονός ότι θα έχεις την ευκαιρία να κοιμηθείς  ένα βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέσω της airbnb! 

Μάλλον αρκετοί από εσάς θα έχετε μια ιστορία όπου έχετε κλείσει μέσω του Airbnb μια σπιταρόνα στο κέντρο κάποιας ευρωπαϊκής πόλης, αλλά το να κλείσετε δωρεάν ένα κτήριο σαν τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  μάλλον δε θα το είχατε σκεφτεί ποτέ….

Και όμως αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του “Hypnos Project” που θα εγκαινιαστεί στις 11 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/6.

Εν τω μεταξύ όχι απλά θα κοιμηθείτε εκεί αλλά παράλληλα θα καταγράφονται οι σωματικές αντιδράσεις και τυχόν διαταραχές σας κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου.

Θα είμαστε ειλικρινείς, ανυπομονούμε.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;