Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!
Πολλές και ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές πρεμιέρες!

224435.jpg-c_640_360_x-f_jpg-q_x-xxyxx

Ματωμένος Γάμος

Δραματική ταινία της Πάουλα Ορτίζ, υποψήφια για 12 βραβεία Γκόγια. Πρόκειται για διασκευή του κλασικού θεατρικού έργου «Ματωμένος Γάμος» τού Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.
Δύο άνδρες, μια γυναίκα, ένα πάθος ισχυρότερο από την αγάπη και την άγρια φύση του κόσμου γύρω τους. Ο Λεονάρντο, η Νύφη και ο Γαμπρός είναι αχώριστη ομάδα από μικρά παιδιά, αλλά ανάμεσα στον Λεονάρντο και τη Νύφη υπάρχει ένας αόρατος, άγριος, άθραυστος δεσμός… Τα χρόνια περνούν, κι εκείνη, ανήσυχη και δυστυχισμένη, ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γαμπρό, στη μέση της Λευκής Ερήμου, όπου ζει με τον πατέρα της. Την ημέρα πριν την τελετή, στην πόρτα της εμφανίζεται μια ηλικιωμένη Ζητιάνα, που της προσφέρει ένα δώρο και μια συμβουλή: «Μην τον παντρευτείς, αν δεν τον αγαπάς», ενώ παράλληλα της δίνει δυο γυάλινα στιλέτα. Ένα ρίγος διαπερνά την ψυχή και το σώμα της Νύφης.

La Novia

Δραματική 2015, Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Πάουλα Ορτίζ με τους: Ίμα Κουέστα, Λουίζα Γκαβάσα, Άλεξ Γκαρσία

Φωτιά στη Θάλασσα

Ο 12χρονος Σαμουέλε πηγαίνει σχολείο, κυνηγά πουλιά με τη σφεντόνα του και προσπαθεί να μάθει για τη θάλασσα και το ψάρεμα. Ο γιατρός Πιέτρο Μπαρτόλο δουλεύει εδώ και χρόνια στα Επείγοντα Περιστατικά της Λαμπεντούζα. Είναι δυο από τους κατοίκους του μικροσκοπικού ιταλικού νησιού το οποίο υποδέχεται καθημερινά δεκάδες πρόσφυγες.

Fuocoammare

Ντοκιμαντέρ του Τζιανφράνκο Ρόζι , βραβευμένο με Χρυσή Άρκτο.

Η Δεύτερη Μάνα

Η Βαλ εργάζεται ως εσωτερική σε μια πλούσια οικογένεια του Σάο Πάολο. Πλένει, μαγειρεύει και καθαρίζει, με την καθημερινότητα αυτή να μοιάζει σαν αιωνιότητα. Φροντίζει και τον 17χρονο Φαμπίνιο, για τον οποίο η μητέρα του δεν βρίσκει ποτέ χρόνο να ασχοληθεί. Η Βαλ έχει αφήσει πίσω στον τόπο καταγωγής της την κόρη της, Τζέσικα, και δεν την έχει δει εδώ και δέκα χρόνια. Ξαφνικά, η Τζέσικα ανακοινώνει τον ερχομό της. Πλέον μια νεαρή γεμάτη αυτοπεποίθηση, σκοπεύει να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Σάο Πάολο και δεν επιδέχεται κανόνες που διαχωρίζουν μια υπηρέτρια από τα αφεντικά της. Αντί να μείνει στο ταπεινό δωμάτιο της μητέρας της, μετακομίζει στον πολυτελή ξενώνα. Νιώθει μια άνεση με τα πάντα, περνάει και χρόνο με τους φίλους του Φαμπίνιο στην πισίνα. Οι κανόνες καταρρίπτονται, αλλά δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί το καλά κρυμμένο μυστικό της Τζέσικα, που θα φέρει τα πάνω κάτω.

The Second Mother

Δραματική κομεντί 2015
Βραζιλιάνικη ταινία, σκηνοθεσία Άννα Μουιλαέρτ με τους: Ρεγκίνα Κάσε, Καμίλα Μαντρίλα, Μιγκέλ Χοέλσας

Άτακτος Παππούς

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κάνει τη ζωή του εγγονού του Ζακ Έφρον κόλαση. Ο Τζέισον επιστρέφει στην ανυπόμονη μνηστή του, Μέρεντιθ, αλλά πρώτα κάνει μια στάση από τον παππού του, έναν «ανώμαλο» πρώην στρατιωτικό, τον Ντικ. Ο παππούς δεν είναι τόσο σύμφωνος για έναν γάμο που μπορεί να μην είναι ο απόλυτα κατάλληλος για τον εγγονό του. Έτσι, για να τον βοηθήσει να πάρει την κατάλληλη απόφαση, τον πηγαίνει στο κατάλληλο μέρος: spring-break στη Φλόριντα.

Dirty Grandpa

Κωμωδία 2016 , σκηνοθεσία Νταν Μέιζερ με τους: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ζακ Έφρον, Ζόι Ντόιτς, Όμπρεϊ Πλάζα

Ουτοπία 1961

Ο Κώστας Φιλιούσης γυρνάει το χρόνο πίσω, στην ταραγμένη περίοδο του 1961 και αφηγείται σε τρεις παράλληλους άξονες την μεγαλειώδη απεργία των μεταλλωρύχων του Λαυρίου. Στον ένα άξονα καταγράφεται η εξέλιξη της απεργίας με υποκείμενο τους απεργούς μεταλλωρύχους στον εργασιακό τους χώρο, στον δεύτερο αφηγηματικό άξονα ξεδιπλώνεται η στάση των κατοίκων της πόλης του Λαυρίου και στον τρίτο η αντίδραση της Γαλλικής εταιρείας, της κυβέρνησης, του κράτους και του παρακράτους.

Ντοκιμαντέρ 2016
Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Κώστας Φιλιούσης

The Criminal

Αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, ένας αδίστακτος δολοφόνος προτιμά να υποβληθεί σε ένα πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του πειράματος, οι αναμνήσεις και δεξιότητες ενός ικανότατου πράκτορα της CIA θα μεταφυτευτούν στον δολοφόνο έτσι ώστε εκείνος να ολοκληρώσει το έργο του πράκτορα και να σταματήσει τα σχέδια άλλων εγκληματιών. Το πειραματόζωο, όμως, έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA είναι στο μυαλό ενός εγκληματία…

Περιπετειώδες θρίλερ με τους Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Γκάρι Όλντμαν,σε σκηνοθεσία Άριελ Βρόμεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;