Παράταση της έναρξης νέων τμημάτων e-Learning στο ΠΒΔΜ ΠΑ. ΠΕΙ.
Δείτε μέχρι πότε!

papei

Παράταση της έναρξης νέων τμημάτων e-Learning στο ΠΒΔΜ του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (E-learning) του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής λειτουργεί με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά, έχει εκπαιδεύσει περίπου 7.000 άτομα, έχει επιλεγεί από 200 και άνω επιχειρήσεις για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους και ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προσδοκίες των εκπαιδευομένων του όπως καταδεικνύουν οι υψηλοί δείκτες ικανοποίησης των αξιολογήσεων.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία ενός εκ των αναμφισβήτητα κορυφαίων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της χώρας και συνεργάζεται με έμπειρους διδάσκοντες – μέλη ΔΕΠ και καταξιωμένους επαγγελματίες – παρέχει ποιοτικό ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στις συνεργασίες συγκαταλέγονται η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας για την διεξαγωγή των μαθημάτων της 7ης Θεματικής Ενότητας και η TUV ACADEMY για τη διεξαγωγή της 4ης Θεματικής Ενότητας.

Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από εξειδικευμένα μαθήματα που συνδέουν θεωρία και πράξη και συνεχώς εμπλουτίζεται προσαρμοζόμενο στις ανάγκες των συμμετεχόντων. Το υλικό των μαθημάτων επικαιροποιείται και προστίθενται νέα καλύπτοντας την ανάγκη για διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ατόμων, ώστε να ανταπεξέρχονται στο σημερινό, σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης το e-learning σεμινάριο της επιλογής τους από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχουν ελεύθερο χρόνο.

Στα ήδη μειωμένα δίδακτρα χορηγούνται ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους, πολύτεκνους (τρίτεκνους), ΑμεΑ, αποφοίτους ή φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και συμμετέχοντες που έχουν παρακολουθήσει κάποιο μάθημα προηγούμενου κύκλου ή θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τουλάχιστον δύο μαθήματα. Τέλος το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς εκπαιδευόμενου σε επόμενη περίοδο του ίδιου μαθήματος και συμμετοχή σε επόμενη εξέταση χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Τμήματος έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει (Cert.Reg.No 01012153 με ισχύ έως 30/05/2018).

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Η προθεσμία της υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 2 Ιουνίου 2016.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες http://elearning.xrh.unipi.gr/, email learnxrh@unipi.gr τηλέφωνο 210 414 2186/694 94 76 064.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;