Οδηγίες για να βρεις την δουλειά των ονείρων σου!
Μόλις πήρες το πτυχίο σου και είσαι σε αναζήτηση εργασίας. Δύσκολο …project και γεμάτο προκλήσεις!

Konstantina_Victor_Eirini

Μόλις πήρες το πτυχίο σου και είσαι σε αναζήτηση εργασίας. Δύσκολο …project και γεμάτο προκλήσεις! Το γνωρίζουμε. Το έχουμε ζήσει όλοι μας. Την αγωνία, το άγχος, την απογοήτευση. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο, η ομάδα του neolaia.gr είναι εδώ για σένα και σου προτείνει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου χωρίς όλα τα παραπάνω!

Νούμερο 1 συμβουλή: Απέβαλε το άγχος!

Η αναζήτηση εργασίας είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία ειδικά όταν έχεις μόλις αποφοιτήσει, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει! Ξεκίνα την αναζήτηση μεθοδικά! Η επιτυχία έρχεται όταν παίρνεις τον έλεγχο και κρατάς τον πρωταρχικό σου στόχο ως κινητήρια δύναμη.

Φτιάξε το βιογραφικό που θα ξεχωρίσει!

Το βιογραφικό είναι το Α και το Ω. Στο Internet, μπορείς να βρεις πολλά παραδείγματα και φόρμες τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το πρώτο σου βιογραφικό. Αυτό σίγουρα είναι μια καλή αρχή! Το πιο σημαντικό όμως είναι το περιεχόμενο. Ανέδειξε τα σημαντικά στοιχεία όπως τις δεξιότητες και την εκπαίδευση σου. Ακόμα και τα σεμινάρια που ενδεχομένως έχεις παρακολουθήσει μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του υποψήφιου εργοδότη. Για να μην μείνει το βιογραφικό σου στα «αδιάβαστα» email, συνόδευσε το με ένα κείμενο επιστολής (το γνωστό cover letter) μέσα από το οποίο θα αναδείξεις ουσιαστικά τις δεξιότητές σου και τους λόγους για τους οποίους σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση! Μετά από αυτό…Βιογραφικό…τσεκ!

Ανακάλυψε τι πραγματικά θες!

Φτιάξε μία λίστα με όλες τις κατευθύνεις οι οποίες πιστεύεις ότι θα σου ταιριάζουν, όχι μόνο εκείνες που πιστεύεις ότι μπορείς να ακολουθήσεις. Πειραματίσου με τις δεξιότητες που έχεις και την επαγγελματική θέση που θέλεις να αποκτήσεις. Μη βάζεις όρια στον εαυτό σου επειδή δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία. Πολλές είναι οι εταιρείες οι οποίες δίνουν ευκαιρίες στους νέους ακόμη και χωρίς προηγούμενη προϋπηρεσία.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία τα τελευταία 26 χρόνια εφαρμόζει το πρόγραμμα Graduate Trainee Program σε Ελλάδα και Κύπρο, για νέους απόφοιτους που έχουν έως 2 χρόνια προϋπηρεσία.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου μπορείς να μπεις στο www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee και να πάρεις μέρος στην απόκτηση μίας θέσης στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, της εταιρείας που έχει κατακτήσει μία θέση ανάμεσα στις εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 40% των εργαζομένων της ανήκει στη Γενιά Υ.

Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή όσων προκριθούν σε ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου θα εργαστούν ατομικά αλλά και ομαδικά σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Όσοι επιλεχθούν θα αποτελούν πλέον μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινώντας μιας διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας.

Είσαι ένα κλικ μακριά από την επιτυχία. Βάλε τα δυνατά σου!

Victor_Amanda

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;