Coca-Cola Τρία Έψιλον : Έως 15 Ιουλίου οι αιτήσεις στο Graduate Trainee Program
Δηλώστε συμμετοχή!

coca-cola-3e

Μέχρι και τις 15 Ιουλίου η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα δέχεται, στην ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee, αιτήσεις συμμετοχής για το Graduate Trainee Program από νέους ταλαντούχους απόφοιτους που θέλουν να γίνουν μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Είναι η 26η χρονιά που η εταιρεία υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο αφορά νέες και νέους που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και μέχρι τώρα έχουν σύντομη εργασιακή εμπειρία, έως 2 έτη.

Στη διαδικασία επιλογής υπάρχουν διάφορα στάδια αξιολογήσεων, τεστ δεξιοτήτων και δομημένες συνεντεύξεις, ενώ όσοι προκριθούν θα συμμετάσχουν σε ένα ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης, όπου καλούνται να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Παράλληλα, για όλους όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον, είτε προκριθούν είτε όχι, αξιολογείται η προσπάθειά τους και λαμβάνουν feedback το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν στα μελλοντικά τους βήματα. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εμπειρία που τους δίνει εφόδια για επόμενες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Όσοι επιλεχθούν θα ενταχθούν στην εταιρεία το Σεπτέμβριο, έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους νέους απόφοιτους να αναπτύξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές τους. Κατά τη διάρκεια των 2 χρόνων του προγράμματος, το ατομικό πλάνο ανάπτυξης τους συνδυάζει εκπαίδευση σε βασικούς τομείς της εταιρείας, projects που προϋποθέτουν συνεργασία με ανθρώπους από διάφορους τομείς της εταιρείας, και τοποθέτηση σε συγκεκριμένες θέσεις εργασίας σε ευθυγράμμιση με το πλάνο καριέρας τους.

Ειδικότερα:

– Εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων σε σημαντικές περιοχές και ανάληψη ενός αριθμού project, μέσα από τα οποία συνεχώς εξελίσσονται, κι έρχονται και σε επαφή με την ομάδα ανώτερης διοίκησης
– Κατά τη διάρκεια της δεύτερης χρονιάς, οι graduate trainees επίσης αναλαμβάνουν συγκεκριμένους ρόλους για κάποιο χρονικό διάστημα, οι οποίοι είναι σε ευθυγράμμιση με το πλάνο καριέρας τους
– Σε κάθε στάδιο του προγράμματος πραγματοποιείται ολοκληρωμένη αξιολόγηση και δίνεται feedback το οποίο αξιοποιούν οι trainees για τη συνεχή ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων
– Στο τέλος της δεύτερης χρονιάς οι Graduate Trainees τοποθετούνται σε θέσεις εργασίας που τους δίνουν την δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης

Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και να έχουν την επιλογή όσοι το θελήσουν, να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Γενιάς Y στην Ελλάδα, και αριθμεί σήμερα 1.500 εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, από τους οποίους το 40% ανήκει στη γενιά Υ, και προσφέρει δεκάδες επιπλέον εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και τις πωλήσεις της, έναν δυναμικό τομέα που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου. Μέσα από τις θέσεις αυτές, αρκετοί άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν στον οργανισμό, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και εργασιακή εμπειρία, και να διεκδικήσουν μελλοντικά μόνιμες ευκαιρίες καριέρας.

Αυτοί οι 1.500 εργαζόμενοι, δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και υποστηρίζουν μια ευρεία γκάμα κατηγοριών και αγαπημένων προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία εφαρμόζει μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης των ανθρώπων της, η οποία υλοποιείται μέσα από συγκεκριμένα ατομικά πλάνα ανάπτυξης καθώς και μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης και ταχείας εξέλιξης. Μέσα από την προσέγγιση αυτή, διασφαλίζει τη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, την αξιοποίηση των ταλέντων τους και την προετοιμασία τους για το επόμενο βήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους πρώτους 6 μήνες του 2016, το 86% των θέσεων ευθύνης έχει καλυφθεί εσωτερικά.

Εντυπώσεις

Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις ορισμένων νέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς τόνισαν ιδιαίτερα τη δυνατότητα απόκτησης επιπλέον επαγγελματικών εφοδίων, αλλά και τη δυνατότητα να εξερευνήσουν διαφορετικές ικανότητές τους και να τις αναπτύξουν ακόμα περισσότερο με την εργασία τους σε διαφορετικά τμήματα της εταιρείας κατά περιόδους.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γιαννηγεώργης που απασχολήθηκε στον τομέα του Commercial, ανέφερε ότι «Το σημαντικότερο στοιχείο του προγράμματος είναι πως σου δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις διαφορετικές δεξιότητές σου και να τις αναπτύξεις καθώς εργάζεσαι σε διαφορετικά τμήματα ανά περιόδους. Επιπλέον αποκτάς ένα πολύ σημαντικό προσόν: τη δυνατότητα να συνεργάζεσαι συνεχώς με άλλα τμήματα της εταιρίας κι ανθρώπους που συνεισφέρουν στον οργανισμό σε πολύ διαφορετικό τομέα από εσένα (cross-functionality, teamwork across different departments).

Μέχρι στιγμής έχω μάθει πολλά πράγματα καλύτερα όπως το να δουλεύω σε ομάδες να τα καταφέρνω με αυστηρά deadlines (προθεσμίες) και φυσικά είμαι ενθουσιασμένος με το εύρος των συστημάτων και μεθόδων που χρησιμοποιεί εταιρία σε κάθε τμήμα και για τα οποία μαθαίνω κάθε μέρα και περισσότερα.

Όσο για την διαδικασία επιλογής, και ιδιαίτερα για την ημέρα του assessment, η αλήθεια είναι πως ήταν μία διασκεδαστική μέρα! Είναι τόσο διαδραστική που νιώθεις σαν να δουλεύεις για αληθινά projects οπότε σε κάθε περίπτωση είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Όσο για τα test και τις πρώτες συνεντεύξεις γίνονται με διάθεση περισσότερο να σε γνωρίσει η εταιρία, κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Το πρόγραμμα αντεπεξήλθε στις προσδοκίες μου καθώς αναπτύσσω soft and technical skills και ταυτόχρονα εργάζομαι σε έναν οργανισμό με διεθνή πρότυπα.

Νιώθω πως έχω ενταχθεί στην εταιρία καθώς οι συνάδελφοι έχουν πάντα τη διάθεση να συζητήσουν για τα καθημερινά θέματα της δουλειάς με χιούμορ και διάθεση για να βρεθούν νέες ιδέες μακρυά από αυστηρά πλαίσια κανόνων (out of the box thinking, unconventional, innovative).

Τέλος, για το ταξίδι των συμμετεχόντων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιρλανδία, ανέφερε: «Το ταξίδι στην Ιρλανδία ήταν μία πολύ ξεχωριστή και όμορφη εμπειρία! Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους από πολλές γωνιές του κόσμου, να ανταλλάξουμε απόψεις, ιδέες ακόμα και για τα δικά μας project και να εκτεθούμε σε στελέχη που κατέχουν διοικητικές θέσεις στον οργανισμό. Κάναμε κάποιες όμορφες γνωριμίες και συνεργαστήκαμε με παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους με τις ίδιες ανησυχίες με εμάς και κοινά όνειρα. Συνεργαστήκαμε, δουλέψαμε αλλά και γελάσαμε πολύ όλοι μαζί!».

Από την πλευρά της η Ιωάννα Ψύγκα, που απασχολήθηκε στον τομέα του Supply Chain, ανέφερε σχετικά: Το πρόγραμμα μου έδωσε την ευκαιρία να δω πώς λειτουργεί μία μεγάλη εταιρία μετά από μία διεθνών προδιαγραφών διαδικασία πρόσληψης. Επίσης, έχοντας την ευκαιρία για cross functional δουλειά αλλά και rotation σε διαφορετικούς ρόλους θα αποκτήσω μία ολιστική εικόνα της λειτουργίας της μεγαλύτερης FMCG στην Ελλάδα.

Η διαδικασία πρόσληψης ήταν εξαιρετική γιατί πιστεύω μπόρεσε να αναδείξει τα skills του κάθε υποψηφίου και να τους μάθει να διαγωνίζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κι έτσι να γίνονται πιο ευέλικτοι. Το πρόγραμμα έως τώρα είναι πολύ ικανοποιητικό λόγω του exposure που έχουμε σε διαφορετικούς τομείς της εταιρίας αλλά και των γνώσεων και των ικανοτήτων που αναπτύσσουμε κάθε μέρα.

Αισθάνομαι ότι έχω ενταχθεί στην εταιρία, βέβαια αρκετά άτομα δεν είχα την ευκαιρία να τα γνωρίσω ακόμη. Οι συνάδελφοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Η εμπειρία στην Ιρλανδία ήταν πολύ ξεχωριστή γιατί μας έφερε σε επαφή με τους Graduates από άλλες χώρες κι έτσι είδαμε πώς δουλεύουν αντίστοιχα εκείνοι, γνωρίσαμε τους Managers που συμμετείχαν στην διοργάνωση και μας έδωσαν ένα broad view για το πώς λειτουργεί το Group και είδαμε και το Plant του Belfast. Επίσης, είχαμε μία διαφορετική εμπειρία πωλήσεων στην Ιρλανδία που θεωρώ εξαιρετικά σημαντική. Συνολικά, πιστεύω ότι με τέτοιες διοργανώσεις η κάθε χώρα του Group έχει την ευκαιρία να δώσει κάποιες από τις καλές τις πρακτικές στις άλλες και ταυτόχρονα να πάριε ένα feedback για το δικό της τρόπο λειτουργίας και αυτή η αλληλεπίδραση μπορεί να δώσει μεγάλο boost στο Group, ώστε να είναι όλα τα BUs aligned.».

Ο Βίκτωρ Βραχάμης, που απασχολήθηκε στον τομέα του Commercial, ανέφερε σχετικά: «Μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω και να μάθω δίπλα στους καλύτερους. Σε μία εταιρία εξαιρετικά υψηλού επιπέδου και ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον, ευχάριστο και δυναμικό.

Σε ένα πλαίσιο μερικώς προστατευτικό, όμως απαιτητικό και ουσιαστικό. Νιώθω από την πρώτη στιγμή πως είμαι μέλος αυτής της ομάδας που λέγεται Coca-Cola Τρία Έψιλον και αυτό οφείλεται στο θερμό καλωσόρισμα – induction που είχαμε στην Εταιρεία, στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε όλοι μαζί, αλλά και στο γεγονός πως νιώθω υπεύθυνος για την παράδοση σημαντικού έργου – τηρουμένων των αναλογιών. Ακόμη, η φύση του προγράμματος είναι τέτοια ώστε γίνεται ένα πραγματικό acceleration και εισάγομαι γρήγορα στους ρυθμούς της εταιρείας, γνωρίζω άτομα σε μία πληθώρα τμημάτων και αναλαμβάνω ταυτόχρονα διαφορετικά project.

«Άξιζε ακόμα και για την διαδικασία έως εδώ». Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη βγαίνοντας από το Assessment Center. Και έτσι ήταν. Για εμένα (λόγω του ότι βρισκόμουν στο στρατό στην Κύπρο καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής) υπήρχε μία επιπλέον πρόκληση σε κάθε στάδιο, αυτή του προγραμματισμού. Και όμως η εμπειρία αυτή μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Συνειδητοποίησα ότι, καταρχάς, όλα είναι δυνατά, αρκεί να το θέλεις.

Η διαδικασία επιλογής αυτή καθ’ αυτή είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν κορυφαίες εταιρίες σε όλον τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρατηρούσα όσα περισσότερα μπορούσα, ώστε να μάθω πώς επιλέγουν οι υπεύθυνοι του HR σε αυτό το επίπεδο. Κάτι που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο στο μέλλον, σε όποια από τις 2 πλευρές και αν βρισκόμουν. Τα ψυχομετρικά τεστ, η πολύ καλά δομημένη συνέντευξη και το all-around Assessment Center που είναι σπάνια στην Ελλάδα, εμπνέουν εμπιστοσύνη και αίσθηση αντικειμενικότητας.

Η γνώση και τα μαθήματα ξεκίνησαν λοιπόν, πριν ακόμη ξεκινήσει το πρόγραμμα. Και μπαίνοντας στο πρόγραμμα συνεχίστηκαν. Είχαμε άτομα focused σε εμάς, άτομα που μπορούσαμε να εμπιστευτούμε και να απευθυνθούμε ανά πάσα στιγμή και σχεδίαζαν τα επόμενα βήματα για εμάς. Αυτό έκανε τη διαδικασία πολύ αποτελεσματική.

Τις πρώτες εβδομάδες γνωρίζαμε την εταιρεία από μέσα –μια ευκαιρία μοναδική. Ο τρόπος που λειτουργεί το κάθε τμήμα και κυρίως οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κάθε ομάδα, είναι πολλές φορές εντυπωσιακός. Το induction πέρα από τις γνώσεις για την Εταιρεία μας προσέφερε και ένα «προνόμιο», την πρώτη γνωριμία και την «άνεση» να προσεγγίσουμε μελλοντικά πολλά άτομα, που μπορούν να μας βοηθήσουν ιδιαίτερα.
Εν συνεχεία, αναλαμβάνοντας το πρώτο μου ατομικό project, είδα βαθύτερα πώς δουλεύουν οι άνθρωποι στο τμήμα μου, το CDE, και επικοινώνησα με περισσότερα από 25 άτομα από διαφορετικά τμήματα, λαμβάνοντας πολύτιμες γνώσεις.

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου – δυναμικό, εκπαιδευτικό, απαιτητικό, cross functional. Γνωρίζω και μαθαίνω από ικανότατους ανθρώπους. Βλέπω εταιρικούς τρόπους λειτουργίας υψηλού επιπέδου. Αναμένω να συνεχίσει να με βοηθάει να μαθαίνω, να είναι ενδιαφέρον, ελκυστικό και ευχάριστο.

Έχω δεθεί με έναν κύκλο ανθρώπων, στενό προς το παρόν. Νιώθω πως μπορώ να εμπιστευτώ επαγγελματικά τα άτομα γύρω μου και υπάρχει προθυμία να συνεργαστούμε και να αλληλοβοηθηθούμε. Μου αρέσει που βλέπω χαμόγελα γύρω μου. Στο μέλλον, μετά την τοποθέτησή μου σε συγκεκριμένο τμήμα και με την τριβή του χρόνου, θα έρθει και η μεγαλύτερη οικειότητα.

Η εμπειρία στο Belfast ήταν σημαντική και είχε αξία. Ήταν μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε την αγορά εκεί, βγαίνοντας έξω με έναν BD. Ο άνθρωπος με τον οποίο βγήκα εγώ είναι στην Εταιρία 14 χρόνια και οι γνώσεις του ήταν πολύτιμες. Με βοήθησαν να καταλάβω και τη δική τους αγορά και να δω τη διαφορά με τη δική μας και μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για το project πάνω στο οποίο δουλεύω τώρα. Μέσω αντίστοιχων εμπειριών, συχνά γεννιούνται πολύτιμες ιδέες.
Επίσης, η επικοινωνία με τους υπόλοιπους trainees, ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσω τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται στα υπόλοιπα BUs και τις διαδικασίες που ακολουθούν.
Αποτέλεσε έμπνευση για να συνεργαστούμε στενότερα και αποδοτικότερα.
Το ταξίδι αυτό με έκανε να αισθανθώ πως είμαι μέλος όχι μόνο της 3Ε, αλλά ολόκληρου του ομίλου Coca-Cola HBC.».

Η Αμάντα Αλεξάκου, που απασχολήθηκε στον τομέα του Commercial, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα είναι σημαντικό για μένα λόγω των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που μου έχουν δοθεί.

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε τόσο δομημένη διαδικασία επιλογής οπότε αυτό από μόνο του ήταν μια εμπειρία.

Το πρόγραμμα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Μέσα στους 7 αυτούς μήνες το κλίμα, οι ευκαιρίες, η ανάληψη ευθυνών και τα άτομα που εργάζονται εδώ έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτό που περίμενα να συναντήσω.

Βρίσκομαι στο τέλος του 1ου μου project και μπορώ να πω πως έχω γνωρίσει όχι μόνο τα άτομα του τμήματος μου αλλά και πολλών ακόμα τμημάτων. Αισθάνομαι κομμάτι της εταιρίας και ο καθένας από τους συναδέλφους μου συνέβαλε σε αυτό από την αρχή κιόλας.

Θα χαρακτήριζα το ταξίδι στην Ιρλανδία ως μια καταπληκτική εμπειρία. Είχαμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες με τους trainees 7 άλλων χωρών, να γνωρίσουμε την αγορά μιας άλλης χώρας του group και να έρθουμε σε επαφή με το leadership team, μια ευκαιρία που ελάχιστα άτομα μπορεί να έχουν.».

Η Κωνσταντίνα Τζιβάρα, που απασχολήθηκε στον τομέα του Commercial, ανέφερε σχετικά: «Το graduate trainee πρόγραμμα αποτελεί σταθμό στην επαγγελματική μου πορεία. Είναι αυτό που μου έδωσε την δυνατότητα να γίνω μέλος της οικογένειας της Coca-Cola 3Ε και αποτέλεσε ουσιαστικά το εισιτήριο για την έναρξη ενός ταξιδιού γεμάτο εκπλήξεις και προκλήσεις.

Η διαδικασία επιλογής αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα, ιδιαίτερα το στάδιο του assessment center. Μην έχοντας λάβει μέρος ξανά σε αντίστοιχη αξιολόγηση η όλη εμπειρία ήταν καθηλωτική. Ένιωθα σε κάθε στάδιο ότι ήμαστε υπεύθυνοι για αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν την πορεία του προϊόντος είτε πρόκειται για θέματα παραγωγής είτε για επικοινωνία με κάποιον πελάτη. Αποτέλεσε μια προσομοίωση της καθημερινότητας της εταιρίας και η έκθεση των υποψηφίων σε μια τέτοια διαδικασία ήταν από μόνη της συναρπαστική.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα, η δομή του είναι τέτοια όπου o graduate trainee έχει έκθεση στο περιβάλλον της εταιρίας από την πρώτη ημέρα. Μέσω των induction γνωρίζει την εταιρεία , την δραστηριότητα, τους ανθρώπους της. Με την ανάθεση του project αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην εταιρεία και νιώθει ότι έχει την δυνατότητα να προσφέρει με τον δικό του τρόπο στην εξέλιξη της. Είναι τέτοια η δυναμική του προγράμματος όπου η καθημερινότητα δεν είναι ποτέ στάσιμη.

Το πρόγραμμα έχει ξεπεράσει τις όποιες προσδοκίες μπορεί να είχα στο μυαλό μου. Από την πρώτη στιγμή νιώθω ότι έχω γίνει μέλος της ομάδας, έχω όση έκθεση απαιτείται στα δρώμενα τόσο μέσα από το ατομικό project όσο και από το ομαδικό ενώ παράλληλα νιώθω την στήριξη των ανθρώπων που μας επιλέξανε και στηρίζουν την κάθε προσπάθεια μας σε κάθε μας βήμα.

Όλοι οι άνθρωποι που έχω συνεργαστεί είναι πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να καθοδηγήσουν όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Το συνέδριο στην Ιρλανδία ήταν άλλη μια έκπληξη-πρόκληση αυτού του ταξιδιού που διανύω μέσω του Graduate Trainee προγράμματος. Η διοργάνωση του συνεδρίου από την ομάδα της Ιρλανδίας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Δόθηκε η δυνατότητα όχι μόνο να γνωρίσουμε πως λειτουργεί η αγορά της Ιρλανδίας από κοντά αλλά και να γνωρίσουμε τις graduate trainee ομάδες άλλων 7 χωρών. Το International δίκτυο που δημιουργήσαμε, οι γνώσεις που αποκομίσαμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καθώς και η γνωριμία με ανθρώπους σε senior positions είναι εμπειρίες που με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή & ευγνώμων που μπόρεσα και είμαι ήμουν μέρος τους.».

Η Δέσποινα Καρακάρη, που απασχολήθηκε στον τομέα του Supply Chain, δήλωσε σχετικά: «Μου δόθηκε η ευκαιρία, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, να ενταχθώ σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία και να εκτεθώ σε υψηλό επίπεδο μαθαίνοντας από τους καλύτερους στον τομέα των FMCG προϊόντων.

Τόσο κατά τη διαδικασία επιλογής όσο και στο πρόγραμμα δίνονται πολλές ευκαιρίες να δοκιμαστούμε σε τομείς εντός ή εκτός από τη «ζώνη ασφαλείας» μας. Οπότε μαθαίνουμε να είμαστε προσαρμοστικοί και να αποδίδουμε άμεσα σε οποιαδήποτε περίπτωση, συμμετέχοντας σε multifunctional ομάδες και διαχειριζόμενοι αποδοτικά το χρόνο που διαθέτουμε.

Η εταιρία υποστηρίζει θερμά το πρόγραμμα και αυτό φαίνεται από τη διάθεση όλων των συναδέλφων να μας βοηθήσουν, ανεξάρτητα από επίπεδο ή τμήμα. Οι ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε project και να μάθουμε μέσα από αυτά ήταν κάτι που το περίμενα αλλά παράλληλα δόθηκε και ο χώρος να αναλάβουμε ευθύνες και να είμαστε δημιουργικοί. Με άλλα λόγια μαθαίνουμε αλλά και ταυτόχρονα δημιουργούμε απτά αποτελέσματα για την εταιρεία κάτι που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη και βοήθησε την αυτοπεποίθησή μου.

Η ομαδικότητα στα project είναι βασικό στοιχείο της εταιρείας. Συνεπώς μας δίνονται ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε πολλές τέτοιες ομάδες και να συνεργαζόμαστε με συναδέλφους από διάφορα τμήματα. Η προσωπική μου εμπειρία είναι εξαιρετική. Σε κάθε project αισθάνομαι ουσιαστικό μέλος της ομάδας και όλοι οι συνάδελφοι έχουν πάντα την καλή διάθεση να βοηθήσουν και να συνεργαστούμε.

Μία μοναδική ευκαιρία που μας δόθηκε ήταν και αυτή να συμμετάσχουμε στο πρώτο Region 3 Management Trainee Conference στην Ιρλανδία. Η οργάνωση από το BU της Ιρλανδίας ήταν εξαιρετική. Συμμετείχαμε σε διάφορα workshops μέσα από τα οποία εκπαιδευτήκαμε αλλά και συνειδητοποιήσαμε τις επιχειρησιακές διαφορές και προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε χώρα. Γνωρίσαμε trainees από άλλες εφτά χώρες, ανταλλάξαμε ιδέες και φυσικά διασκεδάσαμε!».

Τέλος, η Ειρήνη Εμμανουηλίδου, που απασχολήθηκε στον τομέα του Supply Chain, δήλωσε σχετικά: «Εκτός από την τεράστια επαγγελματική ευκαιρία που μου δόθηκε, γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και συνεργάτες. Σημασία τελικά δεν έχει τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στην εταιρεία τότε ξεκινάει το ταξίδι!

Στην αρχή ήταν κάτι άπιαστο στο μυαλό μου. Πλέον είναι η επαγγελματική μου οικογένεια. Η εταιρεία είναι οι άνθρωποι της και λειτουργεί σαν ομάδα. Δε θα μπορούσα να λείπω από αυτή τη κουλτούρα.

Το ταξίδι στην Ιρλανδία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού αποσπάσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν η απόδειξη ότι η εταιρεία, μας εμπιστεύεται ως άξιους εκπροσώπους της.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;