Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για φέτος το καλοκαίρι!
Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2016 σύμφωνα με έρευνα της trivago!

1

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το 2016 σύμφωνα με έρευνα της trivago!

Οι αλλαγές σε σχέση με την περσινή έρευνα είναι αρκετές! Ποιος βρέθηκε για φέτος στην κορυφή;

15. Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι μάλλον η πιο “παραμελημένη” τουριστικά από τις Σποράδες αλλά αυτό ακριβώς την κάνει πιο μαγική.  Διαθέτει πεντακάθαρες, οργανωμένες παραλίες και κρυστάλλινα νερά. Η χώρα της είναι πραγματικά μαγική!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σκόπελο!

14. Σύβοτα

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες που θα μιλήσουμε σε λίγο, αυτό που θα σας μαγέψει είναι η παραλιακή περαντζάδα, µε τα πολλά εστιατόρια, cafés και µπαράκια, την υπέροχη θέα στο κάστρο και το νησάκι της Παναγίας και τα πολύχρωμα σπίτια στο Καμίνι.

Τα Σύβοτα αναπτύσσονται γύρω από ένα γραφικότατο λιµανάκι, µε πλακόστρωτη προκυµαία. Εννοείται ότι εάν πας Σύβοτα θα περάσεις και από την Πάργα! Όποιο προορισμό και να επιλέξεις για διαμονή είναι και οι δύο φανταστικοί!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στα Σύβοτα! 

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στην Πάργα!

13. Σύρος

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει τη δική της μοναδική ομορφιά και είναι διαχρονικά ένας αγαπημένος προορισμός. Διαθέτει όμορφες παραλίες και καλή νυχτερινή ζωή! Η αρχοντιά της είναι πραγματικά μοναδική!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σύρο!

12. Σκιάθος

Η Σκιάθος εκτός από τη νυχτερινή ζωή φημίζεται για τις πολύ όμορφες παραλίες της. Σε αυτό το νησί λοιπόν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο! Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ και θεωρείται ένας από τους top προορισμούς παγκοσμίως.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σκιάθο!

11. Θάσος

Ένα από τα πιο πράσινα νησιά του Αιγαίου, με γαλαζοπράσινες ακρογιαλιές, τρεχούμενα νερά και παραδοσιακούς οικισμούς, η Θάσος μαγεύει τον επισκέπτη και αποσβολώνει το πνεύμα του, με ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Θάσο!

10. Κεφαλονιά

Τι να πει κανείς για την Κεφαλονιά. Σε αυτό το νησί θα βρεις πανέμορφες παραλίες (παγκοσμίως βραβευμένες) αλλά και νυχτερινή ζωή. Η Κεφαλονιά μπορεί να γίνει το ησυχαστήριο σου αλλά και παράλληλα ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς. Από τη μια μπορείς να βρεις παραλίες με μπιτσόμπαρα και από την άλλη παραλίες όπου είσαι κυριολεκτικά μόνος σου.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στην Κεφαλονιά!

9. Μήλος

H Μήλος εάν φημίζεται για δύο πράγματα είναι οι απίστευτες παραλίες και το γεγονός ότι είναι το ιδανικό ζευγαρονήσι. Σε αυτό το νησί θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την απόλυτη ομορφιά.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές καταλυμάτων στη Μήλο!

8. Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα ακόμη πανέμορφο νησί του Ιονίου. Γαλαζοπράσινα νερά, νυχτερινή ζωή και εξαιρετική συγκοινωνία. Είναι ιδανικός προορισμός τόσο για φοιτητές, όσο και για οικογένειες. Ένα νησί που τα συνδυάζει όλα!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Λευκάδα!

7. Ρόδος

Η Ρόδος είναι ένα νησί που δύσκολα δεν ερωτεύεσαι. Πανέμορφη από όλες τις απόψεις. Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το νησί. Αξίζει να δεις την μοναδική Παλιά Πόλη και οι παραλίες της σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Ρόδο!

6. Πάρος

Η Πάρος είναι ένα must νησί για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για την νυχτερινή ζωή.  Ποιος δεν έχει ακούσει για την διάσημη Punda Beach ή για τις πανέμορφες Κολυμπήθρες!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στην Πάρο!

5. Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι μάλλον το νησί που ανταγωνίζεται τη Σύρο σε αρχοντιά. Ιδιαίτερη ομορφιά και διαχρονικά αγαπημένος προορισμός. Έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται στο Ιόνιο, επομένως έχει πολύ όμορφες παραλίες!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στην Κέρκυρα

4. Νάξος

Η Νάξος είναι ένα από τα πιο όμορφα, γραφικά νησιά που μπορείς να πας και παράλληλα έχει έντονη νυχτερινή ζωή!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Νάξο!

3. Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος έχει όμορφες παραλίες, με κορυφαία το “Ναυάγιο” και πολύ έντονη νυχτερινή ζωή! Όλοι έχουμε ακούσει εξάλλου για τον χαμό που γίνεται στο Λαγανά. Ωστόσο η Ζάκυνθος μπορεί να γίνει και το ησυχαστήριο σου και να κάνεις τις πιο ήρεμες διακοπές. Τα νησιά του Ιονίου μπορεί να έχουν μεγαλύτερες αποστάσεις αλλά σε αυτά μπορείς να συνδυάσεις πραγματικά τα πάντα!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Ζάκυνθο!

2. Σαντορίνη

Η Σαντορίνη μπορεί να μη φημίζεται για τις παραλίες της, αν και είναι ιδιαίτερες λόγω του ηφαιστιογενούς περιβάλλοντος, ωστόσο το τοπίο που θα δεις σε αυτό το νησί είναι μοναδικό και δεν είναι τυχαίο που είναι ένα από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά παγκοσμίως!

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στη Σαντορίνη!

1. Χανιά

Κορυφαίος προορισμός για το καλοκαίρι του 2016 αναδείχθηκαν τα Χανιά! Κανείς δε μπορεί να πει ότι είναι άδικο. Στην Κρήτη και αν μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Οι παραλίες είναι αμέτρητες και πανέμορφες, ο κόσμος της μοναδικός και το φαγητό εξαιρετικό.

Δες εδώ τις καλύτερες και πιο οικονομικές προτάσεις καταλυμάτων στα Χανιά

Αυτές είναι οι αλλαγές στην κατάταξη σε σχέση με πέρυσι:

turk1_6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;