Nintendo Pre-orders: Τι θα ισχύει από εδώ και στο εξής στη χώρα μας;
Το κομμάτι των προ-παραγγελιών για τα προϊόντα της Nintendo στην χώρα μας είχε αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Nintendo_Products_Retail_News_Image_01

Το κομμάτι των προ-παραγγελιών για τα προϊόντα της Nintendo στην χώρα μας είχε αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Η Nortec Multimedia φρόντιζε πάντα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα της Nintendo απευθείας από την ίδια την εταιρεία εισαγωγής μέσω του σχετικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μάλιστα, σε διάφορες εκδόσεις υπήρχαν και αρκετά έξτρα δώρα για όσους έκαναν έγκαιρα τις προ-παραγγελίες τους. Με την ανακοίνωση λήξης συνεργασίας Nortec-Nintendo και την ανακοίνωση της συμφωνίας CD Media-Nintendo, ήρθε η ώρα να μάθουμε τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Οι άνθρωποι της CD Media μας ενημέρωσαν πως η διαδικασία προ-παραγγελιών θα αλλάξει αρκετά, αφού -κυρίως- πρόθεση της εταιρείας είναι να μεταφέρει όλο το κομμάτι των προ-παραγγελιών στα καταστήματα. Έτσι, όποτε υπάρχει δυνατότητα pre-order ενός τίτλου (με δώρα ή χωρίς), αυτή θα γίνεται μέσω των καταστημάτων ή των ηλεκτρονικών καταστημάτων τους (όπως συνέβη ήδη με το NES Classic Mini).

Σημειώνεται δε, πως η αρχική πρόθεση της Nortec με το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα ήταν να καλύψει όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε περιοχές που δεν υπήρχαν σημεία λιανικής πώλησης ή τουλάχιστον σημεία λιανικής πώλησης που εμπορεύονταν προϊόντα της Nintendo. Πλέον, η κατάσταση έχει αλλάξει, τόσο οι μεγάλες αλυσίδες, όσο και τα μικρότερα καταστήματα καλύπτουν όλη τη χώρα, οπότε δεν υπήρχε νόημα η διαδικασία να ολοκληρώνεται μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας. Για να μην πιάσουμε το θέμα των προστριβών που δημιουργούσε η απευθείας πώληση από την αντιπροσωπεία στον τελικό καταναλωτή, αφού ουσιαστικά ακύρωνε την ανάγκη ύπαρξης σημείων λιανικής πώλησης..

Διάβασε περισσότερα στο enternity.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;