H adidas αλλάζει την εικόνα του τρεξίματος με δύο νέες εκδόσεις UltraBOOST!
Η αdidas παρουσιάζει δύο νέες ξεχωριστές προτάσεις του iconic running παπουτσιού!

unnamed (1)

Η αdidas παρουσιάζει δύο νέες ξεχωριστές προτάσεις του iconic running παπουτσιού, τα UltraBOOST Uncaged with Colour και τα UltraBOOST Metallic Pack.

Με νέα premium αισθητική και τεχνολογίες αιχμής, τα νέα UltraBOOST δίνουν άλλη διάσταση στο energy running.

Σε συνέχεια του τελευταίου λανσαρίσματος της adidas, του UltraBOOST Uncaged, τα UltraBOOST Uncaged with Colour, φέρνουν την επανάσταση στην εικόνα του τρεξίματος δίνοντας για πρώτη φορά χρώμα στη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST™.

Η σειρά εμπλουτίζεται με 3 εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων, Triple Red, Black και White, παρουσιάζοντας κάθε στοιχείο του παπουτσιού σε ενιαίο και ίδιο χρώμα για να προσφέρει στους δρομείς ένα ανανεωμένο, σύγχρονο look, παράλληλα με τις υψηλές επιδόσεις.

unnamed (5)

Επίσης, η Limited Edition UltraBOOST Metallic Pack παρουσιάζει το UltraBOOST με stylish βάση σε αποχρώσεις του μαύρου και ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο, προσδίδοντας μια premium αισθητική και εμφάνιση.

unnamed (2)

Το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από το υλικό Primeknit της adidas, ενώ αποκλειστικά στην golden έκδοση οι τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στα πλαϊνά είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας δέρμα. Όλα τα μοντέλα ολοκληρώνονται με τη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST σε λευκό χρώμα.

Τα νέα UltraBoost Uncaged και Metallic Pack είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα adidas stores και καταστήματα αθλητικών ειδών.

unnamed (3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;