Η πιο επική συναυλία του Θανάση...μέχρι την επόμενη!
Για ακόμη μια φορά ακούσαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια από τον Θανάση, χορέψαμε, ταξιδέψαμε με τις μουσικές, τις στιχάρες του και ήταν σίγουρα η πιο επική συναυλία του...μέχρι την επόμενη!

Screen Shot 2016-09-15 at 7.01.09 PM

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Ματούλα Ζαμάνη και ο Αλέξανδρος Κούστας, μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών.

Οι Largo άνοιξαν τη συναυλία και μετά από λίγο ο Θανάσης βγήκε στη σκηνή τραγουδώντας το “Κάτω από το Μαξιλάρι”…

Η Ματούλα βγήκε λίγο αργότερα και μας ταξίδεψε με τον “Τρυγητή” και άλλα αγαπημένα τραγούδια. Ο Αλέξανδρος Κούστας έκανε το ίδιο στη συνέχεια.

Χθες στη Τεχνόπολη ήταν μια πραγματική γιορτή. Πολύς χορός, κέφι και η διάθεση ήταν πραγματικά στα ύψη.

Ο Θανάσης μας είπε πώς όταν δε βρίσκει έμπνευση για στίχους βρίσκει το καταφύγιο του σε ποιητές και κάπως έτσι μελοποίησε το ποίημα του Οκτάβιο Πας γράφοντας την Ηλιόπετρα.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης αφιέρωσε το “Βουνό με Βουνό” στην Μοχάμεντ, μια γυναίκα που ήρθε από τη Συρία στην Ελλάδα με τα παιδιά της προσπαθώντας να βρει μια νέα πατρίδα.

Το κοινό ήταν τόσο θερμό που στο τέλος έκανε μέχρι και τον Θανάση να σηκωθεί από την καρέκλα του και να χορέψει με την Ματούλα και τον Αλέξανδρο Κούστα.

Για ακόμη μια φορά ακούσαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια από τον Θανάση, χορέψαμε, ταξιδέψαμε με τις μουσικές, τις στιχάρες του και ήταν σίγουρα η πιο επική συναυλία του…μέχρι την επόμενη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;