7 ταινίες sci-fi που θα έπρεπε να έχεις δει ήδη!
Για αυτήν την εβδομάδα που η ρουτίνα έχει ξεκινήσει για τα καλά, προτείνουμε ταινίες που ξεφεύγουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις πραγματικότητα!

maxresdefault (3)

Για αυτήν την εβδομάδα που η ρουτίνα έχει ξεκινήσει για τα καλά, προτείνουμε ταινίες που ξεφεύγουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις πραγματικότητα!

Οι ταινίες φαντασίας πάντα μας συνάρπαζαν, γιατί ξυπνάνε το παίδι μέσα μας, είτε ειναι τρομακτικές είτε superhero ταινίες είτε περιλαμβάνουν απλά εξωπραγματικά σενάρια που πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε.

Δεν θα επιλέξουμε, όμως, μόνο ταινίες που έκαναν επιτυχία τώρα. Ο σκοπός είναι να παρουσιάσουμε τις καλύτερες ταινίες, όχι τις νεότερες, οπότε μην εκπλαγείς όταν συναντήσεις και κάποια…κλασικά κομμάτια στις προτάσεις μας.

Κρύβουν μαγεία μέσα τους, η οποία δεν μπορεί να παραχθεί με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα!

e0627827aab711b7626c8406ca2417b8_large

Ο Μάγος του Όζ (1939)

Το κλασικό παραμύθι του Frank Baum απέκτησε χρώμα και έρχεται να κατακτήσει ξανά τις εντυπώσεις. Η Judy Garland ως Dorothy, ένα αθώο κορίτσι που μεγαλώνει σε μια φάρμα, βρίσκεται σε έναν τόπο που βασιλεύει η αγνή φαντασία.

Καλά κρυμμένα ηθικά διδάγματα και χαλαρωτική μουσική, τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της ταινίας, έρχονται να στολίσουν το σπίτι σου όσο εσύ χαλαρώνεις σε έναν καναπέ με ένα ζεστό.

maxresdefault (3)

Mad Max: Fury Road (2015)

To remake της διάσημης παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy και την Charlize Theron επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας. Ήταν εξαιρετική. Δεν είναι ακριβώς χαλαρωτική επιλογή, αλλά μπορεί άνετα να συνοδεύσει μια συνάντηση με φίλους σε σπίτι με delivery!

nosferatu.0.0

Νοσφεράτου, μια συμφωνία τρόμου (1922)

Μια παλιά ταινία τρόμου, τι πιο ενδιαφέρον; Κρίνοντας απλά απο τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει η ταινία μπορεί κανείς να καταλάβει πως δεν πρόκειται να βαρεθεί καθώς την βλέπει. Δες τι τρόμαζε τον κόσμο πριν εξελιχθούν τόσο οι υπολογιστές. Προσοχή, η ταινία δεν απευθύνεται σε κανονικούς θνητούς!

Frankenstein-1931-645x370

Frankenstein (1931)

Την υπόθεση της συγκεκριμένης ταινίας την γνωρίζουμε όλοι, έτσι; Όχι;

Ένας τρελός επιστήμονας αποφασίζει να δημιουργήσει ένα τέρας απο ανθρώπινα μέλη νεκρών ανθρώπων. Το πείραμα τελικά ζωντανεύει, και αυτό που ακολουθεί είναι ανατριχιαστικό.

Μιας και πιάσαμε τα κλασικά θρίλερ φαντασίας, ρίξε μια ματιά και στο συγκεκριμένο. Δεν νομίζουμε πως θα δυσαρεστηθείς!

martian-gallery3-gallery-image

The Martian (2015)

Ομολογουμένως, όταν είδαμε άλλη μια ταινία που ο Matt Damon πρέπει να σωθεί, είμασταν κάπως “αλήθεια τώρα;” αλλά τελικά αποδειχτήκαμε προκατελειμμένοι και λίγο κόπανοι.

Η ταινία σάρωσε. Μια προκλητική, αν όχι αδύνατη, διάσωση στο διάστημα, θα σε κάνει να γαντζωθείς απο τα έπιπλα και να μην ξεκολλάς μέχρι να τελειώσει. Ναι, δεν συστήνεται για χαλάρωση, αλλά αν θες κάτι να σε ξυπνήσει λίγο..αυτή είναι η επιλογή!

Dr._Strangelove_-_The_War_Room

Dr. Strangelove or how I learned to stop worrying and love the bomb (1964)

Σε μια εποχή που η κρίση πυραύλων στην Κούβα ανατρίχιαζε όλο τον κόσμο και ο Ψυχρός Πόλεμος βρισκόταν στην κορύφωση του, ο Kubrick τόλμησε να φτιάξει μια ταινία για το πως θα ήταν αν ένα άτομο πατούσε το λάθος κουμπί. Και κατάφερε να βγάλει γέλιο.

Θες να δεις την ειρωνία στα καλύτερα της; Εδώ είσαι!

Avengers-panel1a-137434

Marvel’s the Avengers 

Και τέλος, μια ταινία απλά και λιτά- για χάζεμα! Γέλιο, sci-fi, υπερήρωες και ένας ανώτερος σκοπός. Ό,τι χρειάζεσαι για να λουφάξεις χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;