9
Όλα ξεκίνησαν απο μια αθώα selfie..μέχρι που τα πράγματα πήραν τραγική τροπή!

two-friends

Όλα ξεκίνησαν απο μια αθώα selfie..μέχρι που τα πράγματα πήραν τραγική τροπή!

Η τύχη ορισμένες φορές παίζει επικίνδυνα παιχνίδια μαζί μας, σε σημείο που το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θανατηφόρο.

Παρακάτω θα συναντήσεις μερικές απο τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες με selfie που έχεις δει ποτέ:

9 Δεκεμβρίου του 2012: Η Μεξικάνα pop star Jenni Rivera και η ομάδα της τράβηξαν μια selfie πριν επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους jet. Το jet συγκρούστηκε και δεν υπήρξαν επιζώντες.

26 Απριλίου του 2014: Η 32χρονη Courtney Sanford βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στο facebook την ώρα που άκουγε το τραγούδι “Happy” του Pharell Williams. Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι της συγκρούστηκε με ένα φορτηγό και πέθανε.

 

 

 

Οι συγκεκριμένες γυναίκες από το Ιράν ήθελαν να βγάλουν selfie ενώ τραγουδούσαν καραόκε στο αμάξι. Αφαιρέθηκαν, σταμάτησαν να προσέχουν το δρόμο και συγκρούστηκαν με ένα άλλο αυτοκίνητο.

Αντίστοιχη ιστορία με την παραπάνω, οι δυο τους οδηγούσαν για να πάνε σε bachelor party ενώ η μία ήταν η μέλλουσα νύφη. Τράκαραν και σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση.

Την ίδια κακή τύχη είχαν και αυτοί οι μαθητές και υπάλληλοι του Ινστιτούτου Μηχανολόγων της Ινδίας οι οποίοι έκαναν περιήγηση σε ένα εργοστάσιο. Μερικοί από αυτούς θέλησαν να φωτογραφηθούν στις όχθες του ποταμού Beas. Ακολούθησε τραγωδία με 51 νεκρούς αφού ο ποταμός πλημμύρισε και τους παρέσυρε.

Μάιος του 2014: Αυτή είναι η τελευταία δημοσίευση του διάσημου μουσικού από το Πουέρτο Ρίκο, Jadiel, λίγη ώρα πριν σκοτωθεί μσε δυστύχημα με την μηχανή του στη Νέα Υόρκη.

Η Xenia Ignatyeva ήταν μια κοπέλα μόλις 17 χρονών από τη Ρωσία. Η επιθυμία της ήταν να τραβήξει μία φωτογραφία πάνω σε μία γέφυρα για να εντυπωσιάσει τους φίλους της.

Δυστυχώς, έχασε την ισορροπία της, έπεσε σε ένα καλώδιο, έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε.

Ο Gary Slok και η μαμά του έβγαλαν αυτήν την φωτογραφία πριν την αναχώρηση του αεροπλάνου. Ήταν επιβάτες της πτήσης MH17 των Malaysian Airlines.

Ιούλιος του 2014: O 21χρονος Μεξικανός Oscar Otero Aguilar έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να βγάλει selfie για το Facebook κρατώντας ένα όπλο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
9'
0 - 0
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;