Πόσο χρονών είναι ο αγαπημένος μας Mario;
Αυτό που ξέρουμε ήδη είναι πως είναι υδραυλικός στο επάγγελμα. Τι άλλο μας ξεφεύγει; Η πραγματική του ηλικία!

large (1)

Αυτό που ξέρουμε ήδη είναι πως είναι υδραυλικός στο επάγγελμα. Τι άλλο μας ξεφεύγει; Η πραγματική του ηλικία!

Σύμφωνα με δημοσίευση του Independent, ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως ο Mario είναι μεσήλικας, εξαιτίας του μουστακιού του και της “σοφίας” που βγάζει το πρόσωπο του.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δημιουργού του Mario, Shigeru Miyamoto, αποκαλύφθηκε πως ο χαρακτήρας είναι αρκετά χρόνια νεότερος.

Στην πραγματικότητα, ο Mario είναι 24-25 χρονών!

 

Ο δημιουργός του διάσημου χαρακτήρα της Nintendo συνέχισε εξηγώντας πως η ηλικία του ήταν το μόνο πράγμα, που αποφασίστηκε κατα τον σχεδιασμό του- μαζί με το γεγονός πως είναι υδραυλικός και έχει οικογένεια, τον αδερφό του Luigi.

“Νομίζω πως το ότι δεν βάλαμε άλλους περιορισμούς στον χαρακτήρα του Mario είναι ευτυχής συγκυρία” είχε ο κύριος Miyamoto σε μια συνέντευξη του το 2005, “Συνήθως, όταν φτιάχνεις έναν χαρακτήρα και τον παρουσιάζεις στον κόσμο, όλες οι λεπτομέρειες ξεκινούν να χτίζονται μόνες τους: Ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα; Τι είδος φαγητού του αρέσει;”

H μόνη λεπτομέρεια που αποφασίστηκε ποτέ για τον Mario ήταν πως είναι περίπου 24-25 ετών και τίποτα άλλο.

visual_evolution_of_mario

Ο κ. Miyamoto εξηγεί πως αυτό συνέβη ώστε ο Mario να μπορεί αν χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια που θα έβγαιναν στο μέλλον χωρίς η “ιστορία του” να είναι εμπόδιο.

Ακόμα και στα μελλοντικά παιχνίδια, ο Mario παραμένει στην ίδια ηλικία, αν δεν του φαίνεται εξωτερικά. Ο διάσημος χαρακτήρας είναι στα 24-25 απο το 1981 που πρωτοκυκλοφόρησε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1