Μια ταινία-έργο τέχνης, αφιερωμένη στον Vincent Van Gogh!

Από neolaia.gr Team 17 Οκτωβρίου 2016

580124891b0000e218ef72ab

Είναι σχεδόν αδύνατον να κοιτάξει κανείς ηλιοτρόπια, έναστρες νύχες ή κομμένα αυτιά χωρίς να σκεφτεί τον Van Gogh.

O χαρισματικός αλλα βασανισμένος καλλιτέχνης, που έζησε απο το 1853 μέχρι το 1890, εντυπωσίασε τον κόσμο με τον ιδιαίτερο τρόπου που ζωγράφιζε- τις φανερές πινελιές των έργων του, που στροβιλίζονται, συγκροτώντας έργα που δεν θυμίζουν την πραγματική ζωή αλλά έναν ιδιαίτερο, ζωγραφιστό κόσμο.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, είναι φυσικό μια ταινία για τον διάσημο ζωγράφο να μην λάβει τόπο στην Γη, αλλά στην μεταϊμπρεσιονιστική αισθητική της φαντασίας του.

Έτσι, η ταινία που ετοιμάζουν η Πολωνή ζωγράφοςDorota Kobiela και ο σκηνοθέτης  Hugh Welchman, θα είναι μια πλήρως ζωγραφισμένη ταινία.

Μετά την παρουσίαση του trailer, το πρότζεκτ έγινε τόσο γρήγορα viral, που χιλιάδες καλλιτέχνες υπέβαλαν αιτήσεις για να βοηθήσουν στην προετοιμασία του.

Το αισθητικό για την ταινία εξασφαλίζεται μέσα απο τουλάχιστον 120 έργα του Van Gogh ενώ το σενάριο της ταινίας έχει συγκροτηθεί απο περίπου 800 γραπτά μηνύματα που έγραψε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Αν και θα χρειαστεί να κρατηθείς μέχρι την κυκλοφορία της, έχουμε εξασφαλίσει μερικά απο τα clip της ταινίας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην Huffington Post, και δείχνουν το σκηνικό του γυρίσματος τους.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486