Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις
Oι δωρεάν εκδηλώσεις συνεχίζονται και το Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Oι δωρεάν εκδηλώσεις συνεχίζονται και το Νοέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, πραγματοποιούνται καθημερινά με δωρεάν είσοδο για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το ΚΠΙΣΝ ως νέο προορισμό, να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες και τον ρόλο του στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την 1η Νοεμβρίου, θα ισχύει το χειμερινό ωράριο λειτουργίας το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 06.00-20.00
Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00-00.00
Κέντρο Επισκεπτών 09.00-22.00.

Πιο συγκεκριμένα αν επισκεφτείτε το Πάρκο τον Νοέμβριο μπορείτε να συμμετέχετε σε προπονήσεις yoga, mat pilates, αερόβιας άσκησης, και στο Rowtahlon, δηλαδή σε δίαθλο με κωπηλασία στο Κανάλι και αγώνα δρόμου 5 χλμ. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε προγράμματα ιστιοπλοΐας και ναυτομοντελισμό στο Κανάλι, να παρακολουθήσετε μαθήματα πρώτων βοηθειών, να συμμετέχετε σε εργαστήριο επαγγελματικού προσανατολισμού, να παρακολουθήσετε μια ημερίδα για το Μαραθώνιο ή να μάθετε πώς να ενισχύσετε τη μνήμη σας μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Για τους λάτρεις της μουσικής οι Jazz Διαχρονίες συνεχίζουν το ταξίδι τους και αυτόν τον μήνα προσκαλώντας στην Αγορά και τα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ μερικές από τις πιο μαγευτικές γυναικείες φωνές της σύγχρονης ελληνικής τζαζ. Αν προτιμάτε κάτι πιο έναλλακτικό με ηλεκτρονικές επιρροές και minimal αισθητική, πολύχρωμους ήχους, φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς, οι συναυλίες από τα συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ ίσως είναι αυτό που ψάχνετε.

Το πρόγραμμα υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών που αγαπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα, προσκαλώντας το κοινό να γνωρίσει τα Τέρατα της Universal, όπως τον Δράκουλα, τον Φρανκενστάιν ή τον Αόρατο Άνθρωπο.

Και αυτό τον μήνα, συνεχίζονται οι καθημερινές ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, η έκθεση με το Ασημένιο Κύπελλο του Σπύρου Λούη (υποδοχή Αγοράς), καθώς και η έκθεση «Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος: Μια φιλία ζωής και τέχνης» (Φάρος).

Αν θέλεις να δεις περισσότερες εκδηλώσεις από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τότε κάνε κλικ εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;