5 apps που θα σε βοηθήσουν να μάθεις ξένες γλώσσες!
Γαλλικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά ή Σουαχίλι - Κατεβάζοντας αυτές τις εφαρμογές μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όποια γλώσσα θέλεις να μάθεις να μιλάς!

collage23525

Γαλλικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά ή Σουαχίλι – Κατεβάζοντας αυτές τις εφαρμογές μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όποια γλώσσα θέλεις να μάθεις να μιλάς!

 

Τα apps που έχουν σχεδιαστεί καλύπτουν κάθε ηλικιακό γκρουπ, απο παιδιά ως ενήλικες, προσαρμόζοντας τις γνώσεις στις προτιμήσεις της εκάστοτε φάσεις της ζωής των ατόμων.

Τα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν απο γραπτές ασκήσεις ως παιχνίδια.

Memrise

Με την βοήθεια αυτής της εφαρμογής έχει κανείς πρόσβαση σε πάνω απο 100 γλώσσες, τις οποίες μπορεί να μάθει μέσω της χρήσης των πιο εξελιγμένων μεθόδων της επιστήμης της μνήμης, εξασφαλίζοντας πως η νέα γλώσσα θα αποτυπωθεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στον εγκέφαλο του εκπαιδευομένου.

 

 

Japanese Step 1

Αυτή η εφαρμογή έχει ως σκοπό να μάθει τους μαθητές, κυρίως παιδιά, να μάθουν Ιαπωνικά με έναν ιδιαίτερο, οργανωμένο και κατανοητό τρόπο. Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε τάξεις αλλά και για ιδιωτική χρήση, online και offline.

Είναι σχεδιασμένο, επίσης, για να προσφέρει μια αίσθηση εκπλήρωσης στον χρήστη μέσα απο fun ασκήσεις!

 

Duolingo

Ψηφίστηκε ως η “Εφαρμογή της Χρονιάς” το 2013. Το Duolingo σχεδιάστηκε για να μαθαίνει γλώσσες σε μικρούς και μεγάλους μέσω μιας απλής -στην χρήση- πλατφόρμας που συνδυάζει ανάγνωση, ακοή αλλά και ομιλία.

Innovative Language 101

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σου μαθαίνουν Κινέζικα, Γαλλικά ή Ισπανικά. Αλλά, έχεις σκεφτεί να μάθεις ποτέ Afrikaan ή Σουαχίλι;

Για γλώσσες πέραν του συνηθισμένου, το Innovative Language είναι η εφαρμογή σου! Έχει την ικανότητα να σου διδάξει 34 γλώσσες μέσα απο εξατομικευμένα προγράμματα μάθησης και καθοδήγηση απο τους χρήστες της εφαρμογής ώστε να μπορείς να βλέπεις την πρόοδο που έχεις κάνει.

 

Mondly

Με την βοήθεια του Mondly, μπορείς να μάθεις 33 γλώσσες μέσα απο μικρά, καθημερινά μαθήματα. Μέσα σε μερικά λεπτά, θα έχεις αρχίσει αν απομνημονεύεις γραμματική αλλά και σωστή προφορά για την κάθε λέξη. Κοινώς, έχεις τον προσωπικό σου δάσκαλο στην τσέπη σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;