Ο James Harden και η adidas ανατρέπουν τους κανόνες του παιχνιδιού με το νέο HARDEN VOL. 1
Η adidas και ο James Harden επαναπροσδιορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού με το νέο μπασκετικό παπούτσι James Harden VOL. 1

unnamed (1)

Η adidas και ο James Harden επαναπροσδιορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού με το νέο μπασκετικό παπούτσι με την υπογραφή του κορυφαίου παίκτη, και παρουσιάζουν το Harden Vol. 1.

Το λανσάρισμα αυτό αποτελεί το πρώτο κεφάλαιο της συνεργασίας που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2015 με στόχο τη συν-δημιουργία παπουτσιών και ρούχων που θα κάνουν τη διαφορά σε ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα από αντίστοιχες σειρές αθλητικών προϊόντων.

Η adidas συνεχίζει να δίνει νέα πνοή στις συνεργασίες της και το Harden Vol. 1 είναι μια τολμηρή πρόκληση για την παραδοσιακή δημιουργική διαδικασία. Βασισμένο στις ανάγκες και στο στυλ παιχνιδιού του Harden, ενσωματώνοντας τις ιδιαίτερες ιδέες του παίκτη όσον αφορά το σχεδιασμό, το Harden Vol. 1 ενσαρκώνει τη δημιουργικότητα και το ξεχωριστό στυλ του Harden, μέσα και έξω από το παρκέ.

“Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που συμμετείχα στη δημιουργία ενός παπουτσιού από το μηδέν. Μαζί με την adidas, θελήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, παραμένοντας πιστοί σε αυτό που είμαστε πραγματικά και αυτός είναι και ο λόγος που ξεχωρίζουμε», δήλωσε ο Harden. “Ήταν μια μοναδική ευκαιρία και όλη η σκληρή δουλειά που κάναμε από κοινού έκανε το αποτέλεσμα αυθεντικό και μοναδικό. Δεν θέλαμε απλά να βγάλουμε ένα παπούτσι στα ράφια και να πούμε ‘αυτό είναι το νέο παπούτσι του Harden’. Το Harden Vol. 1 είναι φτιαγμένο για τον τρόπο που παίζω και σ’ αυτό θα δείτε το προσωπικό μου στυλ, τις διαφορετικές διαθέσεις, τις μικρές λεπτομέρειες και τις ιστορίες που αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαι.” Και προσθέτει “Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια ‘Τι διαφορετικό έχεις εσύ από τους άλλους;’ Είναι δύσκολο για μένα να το εξηγήσω, όμως το παπούτσι θα τα πει όλα πλέον για μένα.»

unnamed (2)

Το Pioneer, η πρώτη έκδοση του Harden Vol. 1, γιορτάζει την υψηλή απόδοση σε επίπεδο πρωταθλητισμού ενός νεαρού παίκτη, χωρίς μούσι, με το Νο. 13 στη φανέλα που σημείωσε 22 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και κατέγραψε 2 κλεψίματα στο δρόμο για τη νίκη του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στο σχολικό πρωτάθλημα της Πολιτείας της Καλιφόρνια. Ο σχεδιασμός αποτελείται από πλεκτό επάνω μέρος σε μαύρο χρώμα, ειδικό προστατευτικό στα δάχτυλα στο μπροστινό μέρος από λευκό δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες που αποτίουν φόρο τιμής στο σημείο όπου ξεκίνησε το ταξίδι του ο Harden. Η ημερομηνία του πρωταθλήματος (24 Μαρτίου 2007) εμφανίζεται στην αριστερή εσωτερική σόλα με τα στατιστικά του παιχνιδιού να εμφανίζονται στη δεξιά εσωτερική σόλα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BOOST ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΣΟΛΑΣ

Το παπούτσι ενσωματώνει το υλικό απορρόφησης κραδασμών BOOST σε όλο το μήκος της σόλας, για να προσφέρει άνεση με μεγαλύτερη διάρκεια και απεριόριστη επιστροφή ενέργειας, ενώ το ειδικό προστατευτικό στα δάχτυλα από premium υλικό που φτιάχτηκε με βάση την ανάγκη του Harden να στηρίζεται σχεδόν στις μύτες των ποδιών του όταν επιτίθεται ενάντια στην άμυνα των αντιπάλων, παρέχει άνεση και προστασία στα πόδια του παίκτη. Ο σχεδιασμός χωρίς ραφές προσφέρει φυσική κίνηση και αντοχή μέσα στο παρκέ.

ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ CONTROL

Προηγμένο λογισμικό αναπαρήγαγε και ανέλυσε τις κινήσεις του James στο παρκέ, ιδιαίτερα κάτω από πίεση, και δημιούργησε ένα μοντέλο πρόσφυσης ειδικά φτιαγμένο για τις ανατρεπτικές αλλαγές ρυθμού του Harden.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το ασύμμετρο σύστημα κορδονιών προσαρμόζεται και παρέχει προστασία στον παίκτη, ενώ μειώνει την πίεση στο επάνω μέρος του ποδιού για γρήγορα κοψίματα και αποτελεσματικές διεισδύσεις ενώ ο συνδυασμός υλικών με διαφορετικούς τρόπους πλέξης βοηθούν στη βελτιστοποίηση της απόδοσης.

“Σκεφτόμαστε όλα τα κεφάλαια αυτού του ταξιδιού με τον James και ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.” αναφέρει ο  Brian Foresta, Vice President of Design της adidas Basketball και προσθέτει “Το Harden Vol. 1 μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να θέσουμε νέες βάσεις στην παραδοσιακή σκοπιά της δημιουργίας προϊόντων με υπογραφή. Από τη δημιουργία του λογοτύπου ως την ερμηνεία και την αποτύπωση των διάφορων λεπτομερειών καθώς και την επιλογή των χρωμάτων, βάλαμε στόχο να δημιουργήσουμε κάτι που θα τραβάει τα βλέμματα και θα κάνει εντύπωση ακόμα και από απόσταση και που θα ενσωματώνει όλα όσα πρεσβεύει ο James, μέσα και έξω από το παρκέ”.

Η ταυτότητα του Harden Vol. 1 προκαλεί το καθιερωμένο. Το λογότυπο της συλλογής, το Harden Mark είναι φτιαγμένο με πρωτότυπη τυπογραφία και εφαρμόζει τις χαρακτηριστικές 3 ρίγες της adidas με μοναδικό αποκλειστικό τρόπο τόσο στα παπούτσια όσο και στα ρούχα που θα περιλαμβάνει η σειρά. Το Harden Mark αποτελεί μια οπτική έκφραση του τρόπου που ο Harden ανατρέπει τα πάντα στο παιχνίδι. Ο σχεδιασμός του ενσωματώνει στοιχεία από τους κύκλους και τις γραμμές του γηπέδου και θυμίζει τη διάταξή του, ενώ το γράμμα ‘H’ ενώνεται μοναδικά με τις εμβληματικές 3 ρίγες του brand.

Άλλα βασικά στοιχεία που ενσωματώθηκαν κωδικοποιημένα στο σχεδιασμό του Harden Vol. 1και έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνον είναι πράγματα που τον συνδέουν με την οικογένεια του όπως οι ημερομηνίες των γενεθλίων της γιαγιάς και της μητέρας του στο αριστερό και το δεξί παπούτσι αντίστοιχα. Η υπογραφή του James επίσης βρίσκεται στο κέντρο της γλώσσας κάθε παπουτσιού. Το Harden Vol. 1 Pioneer λανσάρεται παγκοσμίως στις αρχές Δεκεμβρίου του 2016 ενώ η συλλογή ένδυσης θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο.

Στην Ελλάδα, το HARDEN VOL.1 θα είναι διαθέσιμο από τις 03/12 σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
0'
69 - 69
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;