Bill Gates: Δεν θα κληροδοτήσει
O Bill Gates έχει τρια παιδιά με την γυναίκα του, Melinda, στα οποία έχει εξηγήσει πως δεν θα δώσει ούτε ένα σεντ απο την περιουσία του!

Screen Shot 2016-10-27 at 12.22.18

O Bill Gates έχει τρια παιδιά με την γυναίκα του, Melinda, στα οποία έχει εξηγήσει πως δεν θα δώσει ούτε ένα σεντ απο την περιουσία του!

Αυτή ήταν η δήλωση του του ιδρυτή της Microsoft σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή This Morning.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιουσία του Gates φτάνει τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είπε πως έχει εξηγήσει στα παιδιά του ότι η περιουσία του θα δωρισθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, μετά τον θάνατο του.

“Αυτά τα λεφτά θα δωριστούν για ένα και μόνο σκοπό… να βοηθήσουν τους φτωχούς. Τα παιδιά μου είναι περήφανα γι΄αυτό και μάλιστα θα έρθουν μαζί μου σε ταξίδια για να δουν πόσο πολύ χρειάζονται μερικοί αυτά τα χρήματα” δήλωσε.

Επιπλέον, ανέφερε πως τα παιδιά του είναι πια περήφανα για την επιλογή του.

Ακόμη και αν δεν κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία του πατέρα τους, ο ίδιος λέει πως φροντίζει να έχουν μία πολύ καλή εκπαίδευση για να ξεκινήσουν την δική τους καριέρα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Τα παιδιά μας θα έχουν μία εξαιρετική εκπαίδευση και κάποια λεφτά, ώστε να μην είναι τελείως απένταροι, μέχρι να βρουν δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως θα ακολουθήσουν την δική τους πορεία.”

Ήδη, η 20χρονη κόρη του Gates είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Stanford, στο οποίο ο πατέρας της έχει δωρίσει 5 εκατ. δολλάρια, ώστε να φτιαχτεί ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο με υπολογιστές.

Ο Ρόρι και η Φοίβη βρίσκονται ακόμα στο σχολείο και μένουν με τους γονείς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;