6 συμβουλές περιποίησης για workaholics!
Ακόμη και αν η εμφάνιση σου δεν σταματά να σε ενδιαφέρει ποτέ, υπάρχουν στιγμές που πήζεις σε σημείο αποσύνθεσης απο την πολλή δουλειά. Δες εδώ πως μπορείς να το αποτρέψεις!

workaholic

Ακόμη και αν η εμφάνιση σου δεν σταματά να σε ενδιαφέρει ποτέ, υπάρχουν στιγμές που πήζεις σε σημείο αποσύνθεσης απο την πολλή δουλειά. Δες εδώ πως μπορείς να το αποτρέψεις!

Όταν έχεις υπερβολικά πολλά πράγματα να κάνεις, αναγκάζεσαι να προσπερνάς την εξωτερική εμφάνιση και να επικεντρώνεσαι στην πρακτικότητα.

Δεν χρειάζεται να επιλέγεις κάθε φορά ανάμεσα σε ένα απο τα δυο. Υπάρχουν τρόποι να αναβαθμίζεις το στυλ σου χωρίς να χάνεις πολύτιμο χρόνο!

Ξεκινάμε:

  • Ο χρόνος που έχεις είναι ελάχιστος και τα φρύδια σου είναι το τελευταίο πράγμα που μπορείς να ασχοληθείς. Ένας τρόπος για να σουλουπώσεις την κατάσταση χωρίς να ασχοληθείς πάνω απο μερικά λεπτά είναι το βουρτσάκι για τα φρύδια. Βούρτσισε τα φρύδια σου προς την σωστή κατεύθυνση που να κολακεύει το πρόσωπο σου.

Το παραπάνω αποτελεί μια προσωρινή λύση, μην παραμελήσεις το να τα περιποιηθείς ενδελεχώς μόλις βρεις χρόνο.

  • Μπορεί να προλαβαίνεις να περιποιηθείς το πρόσωπο σου το πρωί, έστω στη ζούλα, ωστόσο πολλές φορές αφήνεις τα μαλλιά σου εντελώς χύμα. Ο πιο πρακτικός τρόπος να εξασφαλίσεις ένα πιο περιποιημένο λουκ είναι αλογοουρά.
  • Το να δείχνεις λες και δεν έχεις κοιμηθεί το βράδυ είναι ενα λουκ που ούτε ο εργοδότης σου εκτιμά ιδιαίτερα, αλλά ούτε και εσύ.

 

  • Εάν δεν έχεις κοιμηθεί αρκετά αι οι μαύροι κύκλοι βασιλεύουν κάτω απο τα μάτια σου, δοκίσαμε να τους καλύψεις με ένα concealer. Μια μικρή ποσότητα μπορεί να καλύψει τους μαύρους κύκλους αλλά και το γύρω πρήξιμο.

 

  • Σε περίπτωση που έχεις να εμφανιστείς σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση, για να μην μοιάζεις με την νύφη του Frankenstein, δοκίμασε να τονίσεις τα χείλη σου με ένα έντονο χρώμα. Δοκίμασε κάποιο μπορντό ή σκούρο ροζ χρώμα – κάτι που να μην είναι πολύ χτυπητό αλλά να τονίζει τα χείλη σου όσο τους αξίζει.

 

  • Για να ξεφορτωθείς το μουντό, ξηρό δέρμα φρόντιζε το πρόσωπο σου βάζοντας λίγη κρέμα κάθε πρωί.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;