12oς Πίθηκος LIVE: Μια βραδιά με νέες μουσικές και ασταμάτητο ρυθμό στο Principal Club Theater!
Ο 12ος Πίθηκος επιστρέφει για ένα εκρηκτικό LIVE στη Θεσσαλονίκη όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει και ακόμα παραπάνω!

maxresdefault

12ος Πίθηκος Live! 12 Νοεμβρίου 2016 Principal Club Theater

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο παραγωγικούς και πρωτοπόρους καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop, ένας βάρβαρα ειλικρινής εκφραστής των ανησυχιών μιας γενιάς που ακόμα παλεύει ώστε να μην χαρακτηριστεί «χαμένη» και μιας άλλης, νεότερης, που δυσκολεύεται να δει το μέλλον της.

Στην μέχρι τώρα πορεία του μετράει 5 ολοκληρωμένα album, αρκετές συμμετοχές σε συλλογές και συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες από τη hip-hop σκηνή και όχι μόνο. Oι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του είναι το κομμάτι «Ξένοι», σε παραγωγή Substanz DJ, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 καθώς και το «Σκέψεις Στο Τσιμέντο», το μουσικό πρότζεκτ που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον παραγωγό Madness Key, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά live στη συναυλία της Θεσσαλονίκης

Οι συναυλίες του Δωδέκατου διακρίνονται για την ενέργεια τους καθώς και για την δυναμική επικοινωνία του με το κοινό. Και ειδικά το κοινό της Θεσσαλονίκης που είναι, εκ των πραγμάτων, εκείνο που τον αγκάλιασε πρώτο, μια δυνατή σχέση που ξεκίνησε πριν χρόνια και κρατάει γερά ακόμα.

Μαζί του στην σκηνή ο DJ Waif στα πικάπ, η Πελίνα, ο τρομπετίστας Captain P καθώς και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι, παλιοί και νέοι συνεργάτες.

Ο Εισβολέας.

Οι Keepers of the Hustle, το cypher project όπου 5 διαφορετικοί άνθρωποι που φτιάχνουν ραπ μουσική, ο Δωδέκατος, ο Μικρός Κλέφτης, ο Λόγος Απειλή, ο Σαντομάς και ο DJ Waif, μπλέκουν τις ικανότητες και τα στυλ τους.

Η βραβευμένη ομάδα break-dance Black Out Crew.

Οι πολυφωνικότητα των μουσικών απόψεων, το break-dance show που θα προσφέρουν έμπειροι και ταλαντούχοι b-boys αλλά και ο, πλέον καθιερωμένος, ανοιχτός διάλογος με τον κόσμο θα διαμορφώσουν μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία που θα συζητιέται για καιρό.

Με την ευγενική χορηγία της μπύρας ΑΛΦΑ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήριο εισόδου 8 ευρώ

Principal Club Theater – Ανδρέα Γεωργίου 56, Μύλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;