Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Bataclan με συναυλία ενός διάσημου καλλιτέχνη!
Ένα χρόνο παρά μια μέρα μετά τα τραγικά γεγονότα στο εσωτερικό του Bataclan, το θέατρο θα επαναλειτουργήσει ξεκινώντας με μια συναυλία!

Bataclan,_Paris_6_April_2008

Ένα χρόνο παρά μια μέρα μετά τα τραγικά γεγονότα στο εσωτερικό του Bataclan, το θέατρο θα επαναλειτουργήσει ξεκινώντας με μια συναυλία!

Ο διάσημος καλλιτέχνης που στον οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του το συναυλιακό κέντρο Bataclan στις 12 Νοεμβρίου, έναν χρόνο παρά μία ημέρα μετά τις τζιχανιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, δεν είναι άλλος απο τον Sting.

Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον τραγουδιστή και την εταιρεία Lagardere Unlimited Live Entertainment, ιδιοκτήτρια του χώρου.

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, ομάδα τζιχαντιστών άνοιξε πυρ στο εσωτερικό του Bataclan, στους εξωτερικούς χώρους καφέ και εστιατορίων της γαλλικής πρωτεύουσας και έξω από το κεντρική γήπεδο ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω της 130 νεκρούς.

Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

«Με το άνοιγμα του Bataclan έχουμε να συμφιλιώσουμε δύο σημαντικά θέματα. Πρώτα να θυμόμαστε και να τιμάμε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους … και δεύτερον να γιορτάσουμε τη ζωή και τη μουσική που αυτό το ιστορικό θέατρο αντιπροσωπεύει», αναφέρει ο Sting σε ανακοίνωσή του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;