ΤΕΙ Θεσσαλίας: Μεταπτυχιακό με θέμα «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΤΕΙ Θεσσαλίας με τίτλο «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων».

ΤΕΙ-Θεσσαλίας

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΔΕ) της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την έναρξή του.

Το ΠΜΣ «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» στοχεύει να εξειδικεύσει στελέχη της εκπαίδευσης στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης των Εκπαιδευτικών Μονάδων, προκειμένου να αποκτήσουν ικανότητες και δεξιότητες αποτελεσματικής ηγεσίας και διοίκησης και να εστιάσει στη συστηματική εφαρμογή του αντικειμένου της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πεδίο της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων.

Επίσης, να καλλιεργήσει στους φοιτητές του ΠΜΣ τη γνώση και τη διάθεση ώστε να μετατρέπουν μια εκπαιδευτική μονάδα σε ένα οργανισμό που εξελίσσεται και βελτιώνεται λειτουργώντας αποτελεσματικά και αποδοτικά και τέλος να αναπτύξει τις δεξιότητες των φοιτητών του ΠΜΣ ώστε να ασκούν αποτελεσματικά το έργο της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων και οργανισμών.

Η Εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων-Μηχανικών Πληροφορικής, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 16.00.

Ψάχνεις μεταπτυχιακό;  Τότε κάνε κλικ εδώ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
2'
30 - 31
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;